Re: Hese, Mäkkäri, ravintola vai oma kotikunnan grilli

Home Forums Sekalaista Muut Ravintolat Re: Hese, Mäkkäri, ravintola vai oma kotikunnan grilli

#44209
mimeko
Participant

Tunnustan, että harvemmin tulee ulkona edes syötyä. Täällä kotimaassa kävin pienempänä yhdessä kiinalaisessa ravintolassa varsin usein. Olisiko nimi ollut Long River tai joku vastaava… ei se oikeastaan ollut edes ihmeellinen, mutta ihan hyvä. Ja siellä oli hyviä friteerattuja banaaneja.

Nykyään tulee useiten käytyä ihan hesessä tai mäkissä koska ne ovat nopeita ja helppoja, mutta yritän välttää. "Useiten"kin tarkoittaa siis ehkä kerran tai kaksi puolessa vuodessa… Koska kuten blackbeard mainitsi, heset ja mäkit ovat räkäisiä. Saastaisia pikaruoka paikkoja joissa on aina töissä finninaamaisia nuoria miehiä joilla on lähes aina flunssa, he räkivät sinne hampurilaisiin, eivät pese käsiään, eivät osaa tehdä edes siedettäviä ranskalaisia puhumattakaan siitä, että osaisivat edes asiakaspalvelun alkeet… Tämän vuoksi minua kuvottaa käydä pikaruokaloissa, ja useimmiten jos käynkin niin tilaan vain kolan – kuten torikin.

Ranskassa ollessa kävimmä päivittäin ravintolassa syömässä, joskus kahdessakin, ja niissä oli kyllä kaikissa aivan ihanaa ruokaa! Kenties parhaita joita olen syönyt, ei ollenkaan turhaan ylistetä ranskaa ruoka maana…

Kuitenkin useimmietn voiton vievät ihan äidin tekemät ruoat: asun vielä kotona, joten niitä saan lähes päivittäin jos vain olen kotona. Äiti kun laittaa todella hyviä ruokia monipuolisesti ja tasapainoisesti, ja ne ovat lähes poikkeuksetta todella hyviä (muahahaa, kehuja on tullut muiltakin). Siinä mielessä olen siis varsin onnekas.

Ja mainitaan nyt vielä, että silloin tällöin, todella harvoin, tulee ostettua sushia. Eilen viimeksi oli, ja ihan Stockalla on kyllä hyviä susheja.