Re: Hirviöprinsessa Hime

Home Forums Manga Mangasarjat Hirviöprinsessa Hime Re: Hirviöprinsessa Hime

#40958
Puolukka
Member

Ostin ykkösosan animeconista.. muttei oikein uppoa minuun..
Sarjan tunnelma, taide ja juoni ovat ainakin sellaisia joista en saanut kiinni yrittämälläkään… Kakkososa jäi ostamatta kun ei ollut sillä hetkellä rahaa. Nyt taas en tiedä jaksanko ostaa sitä kokonaan, enkuksi voisi ehkä lukea sitten joskus. Aikaisemmin en ole lukenut tämän kaltaisia sarjoja mutta voin uskoa, että se sisältää kliseitä..
Ed-neko wrote:

Kuolen tuohon kommentiisi mimeko. pelkkää "huonoa,erittäin huonoa" blaap,blaap… Mitä sitten ? Eikös se niin ollut että jos jotkut "ihkuttavat" jotain sarjaa, ei pitänyt tulla jaarittelemaan miten huono se omasta mielestä on. (Noin siis säännöissä oli, mutta saatoin selittää sen vähän huonosti…-,-’) Okei, sarja on sinun mielestä huono, ymmärretty ! Mielipiteen voi kertoa, mutta onko järkeä tehdä kahta viestiä jossa "pilkkaa" (?) jotain sarjaa ! (kysymysmerkki siksi kun en jaksa tulkita oliko tuo sarjan pilkkaamista.)

Ehkei niin, mutta ensimmäisessä ei pointtia ymmärretty, joten täytyyhän se selittää kunnolla. Minun mielipiteeni on lähes sama mimekon kanssa..Jos oikeasti pitää sarjasta älyttömästi, niin kai tuon voi vain haudata pois omasta mielestään?