Re: Hirviöprinsessa Hime

Home Forums Manga Mangasarjat Hirviöprinsessa Hime Re: Hirviöprinsessa Hime

#41031
Sun Summer
Member

Someone wrote:

Kuolen tuohon kommentiisi mimeko. pelkkää "huonoa,erittäin huonoa" blaap,blaap… Mitä sitten ? Eikös se niin ollut että jos jotkut "ihkuttavat" jotain sarjaa, ei pitänyt tulla jaarittelemaan miten huono se omasta mielestä on. (Noin siis säännöissä oli, mutta saatoin selittää sen vähän huonosti…-,-’) Okei, sarja on sinun mielestä huono, ymmärretty ! Mielipiteen voi kertoa, mutta onko järkeä tehdä kahta viestiä jossa "pilkkaa" (?) jotain sarjaa ! (kysymysmerkki siksi kun en jaksa tulkita oliko tuo sarjan pilkkaamista.)

Eikö näillä foorumeilla saa sanoa mielipidettään? Ei se, ettei pidä jostakin mangasta ole mitenkään pahaa ja se, että jos täällä antaa negatiivista kommenttia jostain mangasta, niin se on täysin hyväksyttyä. Ei kaikki voi pitää kaikesta. Ja Mimeko perustelikin mielipiteensä hyvin. Miksi sinun pitää alkaa valittamaan, jos joku ei pidä sinun mielestäsi hyvästä mangasta? Ja on mukava lukea hyvin erillaisia mielipiteitä sarjasta, positiivista että negatiivista!
Oma mielipiteeni mangasta Hirviöprinsessa Hime on lattea. Kerran lainasin ensimmäisen osan kirjastosta mielenkiinosta ja sen jälkeen, kun olin lukenut mangan se mielenkiinto läsähti lattialle. Juonellisesti sarja on kuraamaton huono, kauhu elemetit eivät toimi. Piirosjälki on… Nooh ei mitenkään alistavan huonoa, mutta ei mitään hyvääkään. Henkilöhahmot olivat latteita ainakin ensimmäisessä osassa. Ei vain klikannut.