Re: IRC galleria

Home Forums Sekalaista Muut IRC-galleria Re: IRC galleria

#40733
pikku-oRkki
Member

Omalla tavallani ymmärrän IRC-galleria vastaisuuden, mutta en silti oikeastaan allekirjoita sitä. 🙄

Mun mielestä se on yksi parhaista paikoista, jos tahtoo laittaa omia kuviaan nettiin ja löytää tuttuja ihmisiä tai samanhenkisiä ihmisiä (toinen, oikeastaan vielä parempi paikka on Facebook, koska siellä kaikki ovat omalla nimellään, ja pystyt tehokkaasti rajoittamaan sitä, ketkä näkevät profiilisi ja ketkä eivät). Kalleriassa on myös kiva toiminto Päiväkirja-osio, koska sinne voi kirjotella melkein blogimaisesti ja on kivaa lukea kavereiden juttuja (: Tykkään myös Yhteisöistä, koska siellä voi keskustella hirmu hyvin itseään kiinnostavista asioista, ilman että tarvitsee erikseen etsiä kyseistä aihetta käsittelevä foorumi (joka on tosin sekin hyvä asia).

Mutta totta kai täytyy aina muistaa, että kun laitat kuvasi nettiin, et saa sitä välttämättä ikinä sieltä pois, ja et voi tietää, käyttääkö joku sitä aivan omituisissa asiayhteyksissä tai huonoissa tarkoituksissa.

No mutta, minut löytää kaltsusta samalla nickillä mitä täältäkin, vaikka tuskin tuo nyt olisi kovin vaikeaa tajuta ilman sanomistakin (;