Re: Jos saisit tehdä jostain suositun mangan, mistä tekisit?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mistä on sinun mangasi tehty? Re: Jos saisit tehdä jostain suositun mangan, mistä tekisit?

#47765
Inu-Mimi
Member

Aloitusviestistä tuli vain tunne että oli aivan pakko päästä kertomaan kuina LOL SO RANDUM XDD oma koulu on. gee. samanlaisia tarinoita löytyy joka koulusta ja kaveripiiristä enemmän tai vähemmän.
Minä olen aina ajatellut aloittaa tarinan sillä että joku yrittää laskea nollan neliöjuuren laskimella ja joutuu johonkin tyhjälistöön, jossa saan sitten plagikoida Liisaa Ihmemaassa ja Yume Nikkiä. Voisihan hän joutua kirjaimellisesti hukkaankin. Paikkaan jonne ilmestyy taravoita niin nopeasti ettei ihmissilmä ehdi havaita ja sieltä katoaakin juttuja samaa vauhtia, mutta siellä on silti joitain ihmiskunnan ikuisia mysteerejä kuten graalin malja jotka ovat olemassa siellä koska niiden olinpaikkaa ei tiedä kukaan. Tietyt säännöthän Hukalla on, jos yksikin ihminen tietää asian olinpaikan, se ei voi olla hukassa. Sitten tyyppi voisi palata takaisin omaan maailmaan, ja alkaa etsimään kaikkea kadonneeksi luultu mutta joita ei hukasta löydy – joku siis tietää niiden olinpaikan. jopas nyt tekstiä suoltaa, en ole koskaan ajatellut noita ideoita eteenpäin. patentti haussa, patentti haussa, hus pois.