Re: Katanat ja muut japanilaiset teräaseet

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Katanat & japanilaiset teräaseet Re: Katanat ja muut japanilaiset teräaseet

#48439
Minorea
Member

Yhtään ”virallista” katanaa en ole onnistunut hankkimaan koska maksavat niin kukkakaalisti. Eli käsintehtyä aitoa katanaa en ole saanut käsiin, mutta feikattuja japanilaisia teräaseita löytyy.

Eli löytyy kotoa wakitazi, kaverin antama, hänelle oma ensimmäinen rakas teräase (joka ei ollut puukko) ja en muista minkä asian päätteeksi hän tuon miekan minulle antoi. Ei ole terotettu vaan ihan koristekäyttöön oleva, huotran kanssa tullut minimiekka.

Kill Bill Katana, päästä teroitettu, huotran ja pöytätelineen kanssa. Sain…ostin, rippilahjaksi sukulaisten antamien rahavarojen avustuksella Teräasekeskuksesta. Ensimmäinen oma koristemiekka jonka hankintaa mietittiin pitkään.

Kraapadkasdja katana 😀 Enpäs muista nimeä, oli joku Rose tai lotus plaa plaa katana, olisiko ollut ruusun terälehti tai vastaavaa. Teräasekeskuksesta kanssa tullut, mutta en itse ostanut, sain lahjaksi, muistaakseni 18v lahjaksi. Tai niinpoispäin. Tämä on kaikkein lähimpänä aitoa, se on teroitettu ja valmistettu kevyitä leikkausharjoituksia varten. Olen katkaissut sillä jo pari talouspaperitelineen paksuista muovikepakkoa, ollut aika uskomaton fiilis kun ovat katkenneet ihan tuosta vain! Tosin tämä ase vaatii jo hieman hoitoakin jota aina unohdan tehdä -.-
Mukana kanssa huotra ja jonkinsortin pöytäteline, sekä kantopussi. Tuli upeassa kolmionmallisessa laatikossa.