Re: Kavereita??

Home Forums Sekalaista Muut Tutustutaan! Re: Kavereita??

#46351
mimeko
Participant

No heipä vaan kaikille, kaipa voin tännekin huviksein kirjoitella… eihän uusista juttukavereista ole koskaan haittaa. 16 vuotias tyttö siis olen, ja japanin kulttuurin parissa on tullut pyörittyä yllättävän vähän aikaa, vain noin kolme ja puoli vuotta. Sanon jo etukäteen että olen varsin kyyninen, terävä ja paikoitellen pessimistinen ihminen, enkä kummemmin voi väittää pitäväni stereotyyppisistä J-ernuista jotka hyppivät ympäriinsä pinkeissä&mustissa rievuissaan hiukset pystyssä, kiljuen kawaiita ja höpisten jatkuvasti ilman mitään sanottavaa. "en pidä" – listaan kuuluvat myös foorumien "roskaajat", jotka lähettävät näitä "moi joo siis tää on ihQ sarja" viestejä joten varokaa nahkaanne… samoin nämä "Joo siis oon vähän tällanen seko ja hullu ja jee!! 😀 " tyypit lähinnä ottavat (viestiensä perusteella) päähän, pahjoittelen.

Satun tykkäämään vähän toisentyyppisistä asioista kuin valtavirran J-harrastajat – raskaampi ja melankolinen musiikki on kyllä mieleen, mutta useimmiten myös jokin vähän melodisempi ja mangan puolelta tykästyn helposti ammattimaisen taidokkaasti tehtyihin sarjoihin, genrejen puolelta usein mm. guroa, trillereitä ja kauhua, kenties draamaakin.

Olisi siis mukava jutella juuri samankaltaisen maun omaavien henkilöiden kanssa, mielellään sellaisten joilla on jotain sanottavaakin ; ) Eli jos en nyt jotain vielä onnistunut säikäyttämään, niin täällä saa ihan vapaasta lähetellä yksäriä minullekin…