Re: Kavereita??

Home Forums Sekalaista Muut Tutustutaan! Re: Kavereita??

#50488

Hei. Olen tyttö Leppävirralta. Vietän suurimman osan ajastani yksin huoneessani lueskellen kirjoja ja mangaa, kirjoitellen lyriikoita ja kauniita sanoja tai piirrellen mitä mieleen juolahtaa. Kuuntelen sekalaista musiikkia, mutta en erityisemmin pidä hevistä tai rapista. Olen pinnan alla herkkä sielu ja ulkopuolelta usein hiljainen, ujo ja pidättyväinen. Läheiset ystävät saavat kuitenkin kuoreni sulamaan ja silloin saatan avautua tunteistani liikaakin.
Olen antanut sydämeni mangalle ja lolita-tyylille. Haluaisin matkustella ja nähdä maailmaa ja paljon muuta, mutta jotkut unelmani saattavat olla liian suuria tähän maailmaan. Rakastan syvällisiä keskusteluja, mutta saan harvoin nauttia sellaisista. En pidä pinnallisista ihmisistä tai sellaisista, jotka luulevat että elämä on aina ruusuilla tanssimista.
Laulan usein, vaikka en mikään mestari olekaan. Lisäksi olen kiinnostunut filosofiasta, psykologiasta ja tähtitieteestä.
Kanssani voi jutella melkeimpä kaikesta mitä päähän juolahtaa ja olen luotettava. Kunhan joku tarpeeksi sinnikäs saisi rikottua kuoreni, niin vahva ystävyys voisi alkaa.