Re: Kavereita??

Home Forums Sekalaista Muut Tutustutaan! Re: Kavereita??

#52144
Pote-wolf
Member

Täälläkin olisi eräs 17-vuotias tyttö, joka kaipaa samanhenkistä juttuseuraa. Kuka tahansa saa lähettää yksityisviestiä tänne päin tai lisätä kaveriksi, on aina hauska viestitellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat saman harrastuksen :3

Kiinnostuksenkohteisiini kuuluvat manga, kirjallisuus, TV-ohjelmat (kuten Pasila), lukeminen yleensä, kirjoittaminen, musiikki ja piirtäminen. Japaniharrastajana olen tyyppiä yksinäinen susi, kommunikoin muiden harrastajien kanssa vain internetin välityksellä, en juuri käy coneissa, en harrasta cosplayta enkä omista oheistuotteita. Julkisesti pyrin salaamaan harrastukseni, en pidä suurta meteliä itsestäni.

Mitä mangaan tulee, makuni on kohtalaisen laaja. Seinen ja shoonen ovat suosikkilajityyppini, mutta hyvä shoojomangakin menettelee. Shoonenmättöäkään en karta. Suosikkisarjoihini kuuluu täällä ehkä hieman tuntemattomampia teoksia, kuten Blade of the Immortal, Monster ja Planetes, mutta pidän myös esimerkiksi Narutosta, One Piecestä ja Yotsuba&!:sta. Melkein kaikki rahani menevät mangaan ja pidänkin monista sarjoista, vain Arina Tanemuran kaltaiset shoojomangakat eivät oikein sytytä.

Animea en juurikaan enää katsele, mutta aikaisemmin katselin sellaisia sarjoja kuin Kaiji, Tengen Toppa Gurren Lagann, Elfen Lied, Lucky Star ja Potemayo. Noin nelisenkymmentä sarjaa on kuitenkin tullut katsastettua :3

Joka tapauksessa, kaikki saavat vapaasti viestitellä, haluan kovasti jutella mangasta (ja miksei muustakin) teidän Sangatsulaisten kanssa!