Re: Kung Fu Panda!

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Kung Fu Panda Re: Kung Fu Panda!

#43686
mimeko
Participant

Furuba93: Vinkki: kun lainaat jonkun tekstiä, lainaa vain se kohta johon puutut. noin pitkät turhat lainaukset tekevät viestistä epäselvemmän ja vievät turhaa tilaa ; )

Kannattaa myös varoa Offia, Wall-Estä ja ylipäätään muista elokuvista puhuminen ei tähän keskusteluun kuulu… mutta vastaanpa nyt kuitenkin, ettei kysymys jää ilmaan roikkumaan: kuten Kung Fu pandakin, Wall-E oli varsin onnistunut elokuva ja huomattavasti parempi kuin olin ajatellut. Ei sitä siis turhaan olla kehuttu. Mikäli mahdollisuus tulee niin kyllä suosittelen katsomaan sen.

Näitä uusia viestejä lueskellessa tuli mieleen tarkentaa tästä "pahiksesta": En missään elokuvan vaiheessa osannut mieltää Tai Lungia pahikseksi. Hänellä oli syynsä, hän oli nähnyt valtavasti vaivaa, työskennellyt kovasti ja uhrannut paljon – ja kaikki riistettiinkin pois. Sen lisäksi hänet vielä vangittiin niin inhottavaan paikkaan, jossa hän sai kestää pilkkaa, kipua ja nöyryytystä… Hahmo oli enemmän kuin samaistuttava.

Tsuki no kage wrote:

…Tiikeritärtäkin ihailin jonkin verran, mutta hän oli jotenkin… kylmä. Omistautuu pelkästään kung fulle, niin sanoakseni.

Minulla taas tuo oli yksi syistä miksi hänestä pidin. Ihailtavaa omistautuneisuuttahan se on: eivät ihmiset usein jaksa keskittyä pitkäjänteisesti johonkin ja omistautua niin vahvasti jollekin… Ja samat piirteethän olivat Tai Lungissakin, mutta varmaan kaikki jo huomasivatkinh miten Tiikeritär oli käytännössä Tai Lungin "hyvis" vastine. Molemmat mukavia hahmoja.