Re: Kuvakisa

Home Forums Sekalaista Muut Kuvakisa Re: Kuvakisa

#41989
mimeko
Participant

Kesä: http://img181.imageshack.us/img181/1852 … 024sg1.png
Miekka, kaunis tyttö, pitkät hiukset ja tekstuureja… lähtökohdat hyvät. (Loppu)kesään kuuluvat olennaisesti upeat auringonlaskut ja tunnelmaa luo rehevä kasvisto sekä eläimet, tässä tapauksessa suuret lintuparvet… kaunista.

Talvi: http://static1.animepaper.net/upload/th … x_8089.jpg
Jälleen, panostakaamme tunnelmaan… kokonaisuus on kaunis ja kalsa, vaikkei valitettavasti yhtä kaunis kuin se joka ei näkynyt… Kuvan on myös teknisesti upeasti ja valtavan yksityiskohtaisesti toteutettu, erityisesti jos sen saisi isompana näkyviin (löysin isomman, mutta linkittäminen failasi, ei jaksa) lievää goottihenkisyyttäkin tästä löytyy, mikä tietysti miellyttää omaa silmääni… Kuva on varsin herkkä, ja tämän taiteilijan työt vain miellyttävät silmää. monet tunnistanevatkin sarjan… paljon parempi kuin alkuperäinen, taitavaa fanarttia.

Saa nähdä nauttiiko Tuomarikin kuvien tunnelmasta yhtälailla, minusta se on molemmissa saatu välittymään hyvin ja värimaailma on upea – toisessa vahva ja lämmin, toisessa kalsa mutta uskomattoman kaunis. kesä ja talvi, vuodenaikojen vastakohtaisuuskin korostuu minua miellyttävällä tavalla.

// ja pakko kyllä sanoa, allen, että minusta tuo talvikuva ei ole angstinen… tummat sävyt eivät riitä tekemään siitä angstista ; ) minusta siinä on talvelle tyypillistä kauneutta.

//EDIT No vaihdoin nyt sitten talvikuvan… pienempi ja huonompi, mutta eipä sille kai mitään voi. Toimiiko tämä teillä?