Re: Kuvakisa

Home Forums Sekalaista Muut Kuvakisa Re: Kuvakisa

#42217
Kirélla
Member

Kauniita kuvia on tullut, kiitos niistä. Mutta jokin nyt joutuu jättämään kisan kesken.

Sun Summer: Kesä kuvasi oli kyllä kesäinen, mutta hieman sekava ja liiallisuuksiin mentiin niiden rintojen kanssa. Hieman liian rinta kuva minulle. (Olisi ollut edes yksi mies kuvassa…) Talvi kuvasi oli taas sellainen söpö ja hauska. Kiinostva taustakin… Eikä aivan normaali. Siinä oli kaksi hyvin söpöä lasta siitä plussaa. Mukava. Lumiukko näyttää kyllä hieman surulliselta…
Yhteisarvosana kuvista: 8-

Kitekat: Kesä kuvasi oli kesäinen, valoista, sininen, hieno uimis kuva. Hieman parempi kuin peruskama. HYvin onnistuit siinä. Talvi kuvasi oli hieman pieni ja se oli hieman harmaa valkoinen. En oikein saanut siitä talvi fiilsitä aikaan…. Hieman lahistava kuva. Pettymys ajatellen ensimmäistä kuvaa.
Yhteisarvosana kuvista: 8+

Allen: Kesä kuvasi oli kaunis. Vihreää ja sinistä ja kaunis tyttö, jolla on hyvin hienot vaatteet. Hyvä tunnelmakin kuvassa, kesäinen tunnelma. Talvikuvasi oli hieman… tummansininen. Ei oikein talvinen, vaikka oli talvinen. (Vaikeaa…) Ei saanut innostumaan kunnolla. Liika ehkä keskityttiin tyttöön.
Yhteisarvosana kuvista:

Mimeko: Kesä kuvasi oli yllätävän hieno! Mutta se oli silti kesäinen. Hyvin vahva ja hienosti saatu värejä kuvaan. Todella upea, mutta se nainen pilasi hieman kuvaa… Ei sopinut kyllä yhtään siihen tönköttämään. Talvi kuvasi oli myös todella hyvä, surullisen synkkä ja harmaan talvisen utuinen. Jotenkin hyvin talvinen kuva, mutta synkkä. Pidin siitäkin roimasti! Kummatkin kuvat onnistuivat kivasti ja persoonalliset kuvat. Erottui joukosta!
Yhteisarvosana kuvista: 9

Ikutta:: Kesä kuvasi oli syyskuva, ei kyllä mitenkään kovin kesäinen. Mutta olihan kuva ihan hieno. Talvikuvasi oli mukavan erikoinen ja jännä. Talvinen ja jännä ja mukan värinen. Hieno! Saatiin talvinen tunnelam kuvaan.
Yhteisarvosana kuvista: 7-

The Vegito: Ensimmäinen kuva oli sama kuin Allenin, eli saat samat perustelut siitä kuin Allen, mutta ensi kerralla elä ota samaa kuvaa kuin toinen otti. Nyt en rankaise siitä, kun en maininnut asiasta. Talvi kuvasi oli mystisen hieno. TAlvinenkin meininki oli. Ne kasvot tekivät siellä ilmassa kuvaan mystisyyttä. Jänskä, pidin aikapaljonkin!
Yhteisarvosana kuvista: 9-

Angehem: Kesä kuvasi oli hieno! Se meri siellä takana ja se tyttö. Kaikki kuvassa oli jotenkin, niin yhteydessä toisiinsa. Paras kesä kuva kaikista! Talvi kuvasikin oli hyvä, mutta talvisuus jäi hieman sivualalle. Mutta oli siitä sellaista hieman hyytävää fiilistä. Mutta hieno kuva kokonaisuudessaan. Ja mikä mies! *lääh*
Yhteisarvosana kuvista: 9

Rock Neko: Kesä kuvasi oli samankaltainen kuin Kitekatilla, mutta hieman laimeampi. Se oli hyvin, hyvin, hyvin perus kesä kuva. Mutta hieno! Talvi kuvalle samat arvostelu, hyvin, hyvin perus kuva, mutta hieno. Ensikerralla hieman persoonallisuutta lisää, niin hyvä tulee, mutta ei nytkään ollut paha.
Yhteisarvosana kuvista: 8

Elikkä Ikutta tippui kisasta. Kiitos kun osallistuit!:D

Seuraavat aiheet ovat rakkaus ja viha. Kuvat saavat olla myös tällä kieroksella mangaa tai animea. Kuvien pitää olla viimeistään valmiina täällä topicissa, joskus sitten joulun jälkeen. (Hieman vaikea sanoa) Reilu viikko ainakin aikaa. Mutta ainakin ennen uuttavuotta kuvien pitää tulla! Itse lähden pienelle lomalle ylihuomenna, eli sen takia pitkä aika laittaa kuvia. Ja tällä kieroksella ei sitten samoja kuvia!

Odotan innolla kuvia! (Varsinkin rakkaus kuvianne… 😎 )