Re: Kuvakisa

Home Forums Sekalaista Muut Kuvakisa Re: Kuvakisa

#42724
mimeko
Participant

Rakkaus: http://i240.photobucket.com/albums/ff13 … -39571.jpg
pff…. Kauan sai etsiä että löysin itseä edes jossain märin miellyttävän, ja päädyin lopulta tähän. Vältin tietoisesti näitä kuvia joissa on "naruhiuksinen" tyttö, nätti poika, molemmat näyttävät pikkulapsilta ja kuva on joko ylisöpöilyä tai koettaa olla traagista. Tämä miellytti silmää, koska se on niin yksinkertainen. Hahmot eivät ole liioitellun söpöjä/komeita ja asioita jää mielikuvituksen varaan kasvojen ollessa peitetyt. Kun haettiin kuvaa josta todella välittyy rakkaus, niin pehmeät värit ovat siihen omiaan – kuten tässä kuvassa. Ylipäätään minusta on paljon romanttisempaa nähdä astetta realistisempi poika suutelemassa tyttöä otsalle, kuin nämä monet överiksi menevät "anime kuvat"^^ Tämä on simppelisti herttaista ja aitoa, mikä luo aivan omanlaistaan viehätystä.

Viha: http://fc39.deviantart.com/fs15/i/2007/ … lution.jpg
Tämä oli TODELLA vaikea aihe! En tahtonut tähän mitään angst angst kuvaa jossa joku vain seisoo puukko kädessä – lisäksi vastaan tuli paljon kuvia joissa oleva henkilö hymyili: mutta pelkkä angstisuus ei riitä, hymy – oli se kuinka kiero tahansa – ei nimittäin minusta ikinä viestitä vihaa ja raivoa. Pikemminkin tällainen karjuminen :’D hahmo syöksyy täysin raivon vallassa eteenpäin, kuvan "luonnosmaisuus" on minusta täydellinen tehokeino korostaa todellista viha: en usko että tunnelma olisi vastaava värien kanssa, ainakin viha jäisi eritavalla taka-alalle. Rosoisuus, luonnosmaisuus, turhautuminen ja raivo: minusta erinomainen kuva aiheeseen "viha".

ylemmästä kuvasta en valitettavasti tiedä, mutta alempi kuva (viha) on deviantartista käyttäjältä ghostevolution, kaikki kunnia hänelle!

EDIT// tosiaan, olisi ihan mukava jos tämäkin etenisi – tuomarikin voisi laittaa tarkemmat deadlinet kuville, epämääräinen "reilu viikko ainakin aikaa" ei nimittäin vaikuta riittävän, erityisesti kun siitä on komeasti lipsuttu…