Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

Home Forums Sekalaista Muut Kysymyksiä Antti-sedälle Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

#52204
Antti-setä
Participant

Mikila wrote:

Milloin Yu-Gi-Oh! 34 tulee? sitä ei näkyny tänäänkään. 😐

Saman tajusin äskettäin itsekin… Painosta tuli eilen näytekappaleita, mutta ei paljoa ilahduta kun kirjan piti olla jo ennen vappua myynnissä. Näyttää siltä, että painollamme on – yllätys, yllätys – taas jotain yleisiä ongelmia mangasarjojemme kanssa. Ainakin OP ja YGO ovat viipyneet, eikä vielä eilen ollut tullut mitään selitystä.

Joo, vien asian taas eteenpäin eli valitan meidän tuotantopäällikölle. Joka vie sitten terveisiä siihen kokoukseen (Ruotsiin) jossa seuraava Bonnier-konsernin pokkarien painopaikka päätetään. Mutta terveisiemme vaikutukset ovat käsittääkseni aika vähäiset. Pahoitteluni, ja hampaidenkiristelyni.

Toisaalta se, että useampi saman konsernin firma joutuu käyttämään samaa painoa, auttaa meitä pitämään hinnat kurissa. Saadaan suht edullisesti painettua… Toisaalta se tarkoittaa myös sitä että tällaiset tapaukset toistuvat herkemmin, kun emme voi uhata että vaihdamme painoa. Onneksi tämä on ainoa asia jossa mangapuuhiamme säädellään talon ulkopuolelta. (No, japanilaisten nillity- anteeksi, tarkkuus ja Suomen lait toki säätelevät.)