Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

Home Forums Sekalaista Muut Kysymyksiä Antti-sedälle Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

#53048
Spy
Member

Selvennyksen vuoksi:

Animeconiin ja muihin coneihin, joissa Sangatsu on mukana (ja miksei muutkin kustantaja) on myynnissä heidän myyntipöydissä vanhoja osia eri sarjoista, jos niitä varastosta löytyy. Tuskin alkavat uusintapainoksia tekemään coneja varten. Menkää, katsokaa, älkää kyselkö tyhmiä.

Ja sitten kysymys:

Oletteko harkinneet/voisitteko harkita/julkaisisitteko Eiichiro Odan esikoisteoksen Wanted!:n ja One Pieceen liittyvät One Piece Blue, Yellow ja Red:n? Nämä olisi mahtava saada suomeksi (hommasin OP Bluen japaniksi ja huomasin, että en osaa japania (paitsi hiraganat ja katakanat, mutta ei siitä sen enempää)). Nuo teokset olisi aivan mahtava saada ja nyt kun OP:n julkaisutahti on hidastunut, niin nuo voisivat olla kivoja piristeitä. One Piecen uuden pokkarin odotus ei olisi niin kauhean tuskaista, jos esimerkiksi OP 46 ilmestyy kesäkuussa, Wanted! ilmestyisi heinäkuussa, OP 47 elokuussa, OP Blue syyskuussa jne.

Harkitkaa ja tehkää kaikki One Piecen ystävät onnellisiksi!

PS. Voisitte myös nopeuttaa OP:n julkaisutahtia takasin 1 pokkari/kk tahtiin ja sitten, kun Japani on saatu kiinni, niin hidastaa sen tahtiin. Nyt on nimittäin OP:ssa sellaista übersiistiiältsinhienoo juttua (Antti Valkama ja muut, jotka ovat lukeneet uusimpaan lukuun asti yhtynevät), että olisi kiva saada suomeksi nopsaan pokkarit sinne asti.