Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

Home Forums Sekalaista Muut Kysymyksiä Antti-sedälle Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

#53195
Antti-setä
Participant

Spy wrote:

Animeconiin ja muihin coneihin, joissa Sangatsu on mukana (ja miksei muutkin kustantaja) on myynnissä heidän myyntipöydissä vanhoja osia eri sarjoista, jos niitä varastosta löytyy. Tuskin alkavat uusintapainoksia tekemään coneja varten. Menkää, katsokaa, älkää kyselkö tyhmiä.

Kätevin tapa selvittää myyntipöydän anti on mennä Tammen nettikauppaan ja katsoa mitä sieltä löytyy. Jos esim. Horoskooppimysteerit-sarjaa on siellä myynnissä, otamme sitä myös tapahtumiin. Ei tosin kovin suurta erää, sillä pöytätila jää aina vähiin muutenkin…

Spy wrote:

Oletteko harkinneet/voisitteko harkita/julkaisisitteko Eiichiro Odan esikoisteoksen Wanted!:n ja One Pieceen liittyvät One Piece Blue, Yellow ja Red:n? Nämä olisi mahtava saada suomeksi (hommasin OP Bluen japaniksi ja huomasin, että en osaa japania (paitsi hiraganat ja katakanat, mutta ei siitä sen enempää)). Nuo teokset olisi aivan mahtava saada ja nyt kun OP:n julkaisutahti on hidastunut, niin nuo voisivat olla kivoja piristeitä. One Piecen uuden pokkarin odotus ei olisi niin kauhean tuskaista, jos esimerkiksi OP 46 ilmestyy kesäkuussa, Wanted! ilmestyisi heinäkuussa, OP 47 elokuussa, OP Blue syyskuussa jne.

Harkitkaa ja tehkää kaikki One Piecen ystävät onnellisiksi!

Harkitsemme. (Joko nyt olette onnellisia?)

Juu. Riippuu jossain määrin siitä, kuinka hyvin tai huonosti OP:n uusintapainokset tekevät kauppansa. Jos katsomme että lukijoita on riittävästi, sitten noita yksittäisiäkin voisi julkaista. Mitä todennäköisimmin ne menevät kuitenkin itse sarjaa huonommin kaupaksi, joten OP:n kelvollinen menekki ei automaattisesti johda siihen että Bluet sun muut kannattaisi julkaista… valitettavasti.

Spy wrote:

PS. Voisitte myös nopeuttaa OP:n julkaisutahtia takasin 1 pokkari/kk tahtiin ja sitten, kun Japani on saatu kiinni, niin hidastaa sen tahtiin. Nyt on nimittäin OP:ssa sellaista übersiistiiältsinhienoo juttua (Antti Valkama ja muut, jotka ovat lukeneet uusimpaan lukuun asti yhtynevät), että olisi kiva saada suomeksi nopsaan pokkarit sinne asti.

Emme voisi. Kaksi merkittävintä syytä:
1. Jos pokkarit ilmestyvät liian harvoin, kelkasta tippuu jonkin verran lukijoita. Joko he unohtavat sarjan tai eivät huomaa oikeaan aikaan suunnata lehtipisteille. Tai alienit kaappaavat heidät. (Ainakin näin on muutaman sarjan kanssa käynyt.)
2. En millään ehdi suomentaa yhtä kirjaa kuukaudessa. Muu toimitustyö ja sen sellainen on nääs lisääntynyt.