Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

Home Forums Sekalaista Muut Kysymyksiä Antti-sedälle Re: Kysymyksiä Antti-sedälle

#42193
Shieva
Member

pikku-oRkki wrote:

Tässä kinkkinen ja mieltäni syvästi ärsyttävä kymysys:
MIKSI tämä foorumi suljetaan klo 21 joka ilta?
Se on ärsyttävää, sillä usein itse ehdin arkipäivinä koneelle vasta illasta, ja silloin on foorumilla seikkailu jo myöhäistä. Ja vaikka keskusteluketjujen kommentointi ei olekaan mahdollista, niin minkä tähden foorumia ei voi edes lukea yhdeksän jälkeen?
Toivoisin kunnollisia perusteluja, jotka teiltä luultavasti löytyykin, kun kerta tällainen aikaraja on asetettu..

Tosiaan. En usko, että monien 13-16 vuotiaiden (joita näkyy olevan suurin osa tällä foorumilla) nukkumaanmenoaika on vielä yhdeksältä, varsinkaan viikonloppuisin. Samaa voisin kysyä, että miksi foorumi avataan vasta yhdeksältä? Itse käyn välillä aamuisin ennen kouluunlähtöä koneella, riippuen kuinka paljon on aikaa. Kouluun kun lähtee siinä puolen yhdeksän aikoihin, niin jos foorumi aukaisi "jo" kahdeksalta, täällä ehtisi käydäkin jo aamulla. Sitä paitsi, näyttää siltä, että useimmilla keskustelufoorumeilla vilkkain aika on kello 20 ja kello 23 välillä.

Minun toiveeni olisi, että foorumin aukioloaikaa pidennettäisiin tunnilla molemmista päistä (eli se olisi 8-22). Tuskin se kovinkaan monen nuoren elämää pilaisi. Tai miksette kysy heidän vanhemmiltaan (kun kerran teillä pitäisi ainakin osan sähköpostit olla)?