Re: Mikä sinua ilahduttaa?

Home Forums Sekalaista Muut Mikä sinua ilahduttaa? Re: Mikä sinua ilahduttaa?

#49384
Whistle
Member

Siis ei oo totta.

Miten on mahdollista, että siihen Lontoon-matkaan on enää vähä yli viikko… Vielä äsken siihen oli 5 kuukautta… T^T Olen niin iloinen että voisin nukkua koko tämän viikon, että vain pääsisin nopeammin unelmalomakohteeseeni.
Siitä olen myös iloinen, että olen etsiskellyt Lontoossa sijaitsevia mangaliikkeitä. Kaksi hyvää löytynyt, toinen myy käytettyjä mangoja eri kielillä, eli halpaa, toinen taas on ihan pari vuotta sitten pystyyn pistetty, melko halpa paikka sekin. (tai no, ainakin figut oli halpoja, semmoset 4.99 kpl. O_o)

Kampaajalle viikonloppuna. Hui kun pelottaa, elämäni ensimmäinen HIUSTEN VÄRJÄYS.
Ja rämäytän heti sinisiä raitoja. XD
En uskalla ottaa kokosiniseksi, jos en vaikka pidäkkään siitä. Joten otan ensin sellasella värillä, joka lähtee pois, raitoja ja sitten katon syksyllä uudestaan värjäystä.

Huu. Pitkästä aikaa luokalle tulee uusi oppilas. Viimeksi kutosella… Aika pelottavaa.
Ja vähän säälittää sen puolesta, sitä on nyt stalkattu galleriassa, sille on soiteltu ja siitä on puhuttu koko helevatan päivä. Se on leimattu mm. emoks, hintiks, se kattoo homopornoo ja käyttää meikkiä.
Kaikki yhden ainoan internet-sivun perusteella. Huh huh.
Mu jee, kivaa. <3

Yhyy miksei missään Singstarissa oo mitään kivaa? :_; Ainoastaan Suomirock ja Legendat tyydyttävät minut tällä hetkellä.
Singstar J-rock.
Aika käheetä. XD