Re: Mikä sinua potuttaa?

Home Forums Sekalaista Muut Mikä ärsyttää? Re: Mikä sinua potuttaa?

#46560
räsynukke
Member

mimeko wrote:

Kyrsii, että täällä sangatsulassakin aloitetaan aina täysin turhia keskusteluja ja kaikki järkevätkin keskustelut täyttyvät aivan turhista viesteistä. En nyt nimimerkkejä ala sanomaan, mutta muutama käyttäjä on pistänyt silmään naurettavan typerillä viesteillään.. Mitä järkeä on kirjoittaa johonkin ketjuun, jos ainot sanottava asia on "joo oon smaa mieltä kun edelliset, eipä tästä enää muuta oikein voi sanoa", tai "Hyviä viestejä tullu oon samaa mielt kiva kun on hyviä viestejä". Säälittävää *angst angst*

Kyllä, minäkin olen miettinyt, että mitä järkeä? Tuntuu, että liian monesta ketjusta löytyy vietejä tyyliin "Jatt-An sanoi jo kaiken oleellisen 😀 ". Ja potuttaa kun ketjuissa joissa kysytään esim. lempi yhtyeitä tms. on vastauksena pelkkiä listoja, eikä minkään maailman perusteluja. Perusteluja on paljon mielenkiintoisempaa lukea kuin pelkkiä listoja, perusteluista näkee, että kirjoittaja on nähnyt vaivaa, väärinkäsitykset vähentyvät ja ennen kaikkea se selittää miksi olet sitä mieltä. Joten ihmiset: Kirjoittakaa niitä perusteluja, yrittäkää saada viesteihinne sisältöä. Näin meillä kaikilla on parempi mieli.
Toinen potuttava asia on mesen valmiit hymiöt. Ja foorumeitten valmiit hymiöt. Pidän paljon enemmän "käsin tehdyistä" hymiöistä (eli siis tyyliin :’D) kuin noista juustopalloista. Lisäksi potuttaa kun jotkut laittavat jokatoisen lauseen perään viisi juustopalloa, se näyttää niin tyhmältä.
Seuraavaksi potuttaa tämän foorumin aukiolo ajat. Kun illalla pääsen kahdeksan jälkeen koneelle, en ehdi olla täällä paljon mitään, ennen kuin keskustelupalsta jo sulkeutuu. Lisäksi käy usein niin, että kirjoitan jotain pitkää viestiä kelloa katsomatta, painan "lähetä" ja sitten tulee informaatio keskustelupalstan aukioloajoista. Siihen meni se viesti.
Viimeiseksi potuttaa eräät nimeltämainitsemattomat kuorossamme. He ovat koko ajan kysymässä koska on tauko, eivät pidä suutansa kiinni, valittavat jos joutuvat jossain kappaleessa laulamaan stemmaa ja valittavat jos tulee pitkiä kappaleita. Välillä tulee mietittyä, miksi he edes käyvät kuorossa, jos kerran ei yhtään kiinnosta. Lisäksi tuntuu, että minuakin katsottaisiin vähän kieroon edellä mainituista syistä, koska laulan näiden nimeltämainitsemattomien kanssa samassa äänessä ja olen heidän kaverinsa. Mutta voin vannoa, etten todellakaan käyttäydy samalla lailla, lähinnä häpeän heidän käytöstään.