Re: Mikä sinua potuttaa?

Home Forums Sekalaista Muut Mikä ärsyttää? Re: Mikä sinua potuttaa?

#46892
Inu-Mimi
Member

Tällä hetkellä se vastahyökkäysvalitus joka on ilmestynyt tänne siitä että paria lempisarjaa ei perustella. Okei, se on ärsyttävää, mutta myöntäkää jo people että täällä on nuorempiakin animefaneja jotka eivät vain osaa sanoa että "hahmokehitys on sujuvaa" tai "animointi on taattua Madhouse-laatua." (pakko mainostaa huippustudiota.) Muuten sanoisin että jos liikaa häiritsee niin jättäkää paikka pikimmiten mutta jotkut ovat jo niin uhkailleet ja ketä se hyödyttäisi, taso vain laskisi entisestään. Sitä paitsi lyhyistä ja sisällöttömistä viesteistä puhuminen on saman asian toistoa joita ko. skidit eivät edes jaksa lukea koska tekstit menisivät esseevastauksista.

Ja se että uusi Michiko to Hatchin blu-ray on julkaistu mutta sitä ei löydy taas mistään. jaksot 3-4 want.
Ja kynästä loppui terät ja pitäisi päästä ostamaan lisää mutta en taas pääse kemijärvelle pariin viikkoon. Suorassa yhteydessä siihen että uusin Georgia Nicolson julkaistiin eilen ja minulla on vielä käyttämätön lahjakortti Suomalaiseen mutta kun ei niin ei.
Lisäksi kauhea nuha jonka takia pitää hengittää öisin suun kautta, huulet kuivuvat öisin saharan lailla ja aamuisin on aina järkky sisiliskosuusyndrooma. Alahuuli halkesi kun en löytänyt huulirasvaa ajoissa, lapsuudenhaavan kohdalta.