Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?! Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

#50256
Sandeboe94
Member

Vais niin…. Mutta silti, eikö teistä yaoita hehkuteta AIVAN LIIKAA? En voi käydä nykyään melkein missään
conissa ilman, että joku hyppii ympäriinsä " yaoi is my love " kyltit kaulassa, tai että jostain esiintyy sensuroimatonta homoporno-sarjakuvaa alaikäisille, ja tytöt vetää IHQ. tai että tullaan joka välissä kysymään melkein rinnusotteella: UKE VAI SEME!!??? >:( ) Se on rasittavaa. Mihin tahansa anime/manga foorumille tai taidegalleriaan menetekin, aina yaoi hyppää jostain nurkan takaa silmille! SE ON RASITTAVAA. Miksi sitä pitää hehkuttaa niin paljon? Mitä erikoista on SasuNaru tai ItaSasu parituksessa? Ei mitään. Ne kun on vaan niin erilaisia. Mitä sitten esim HinaSaku tai TemaTaiyussa on erilaista? Muutamia vastauksia yaoi-ihkuttaja-kavereiltani:
– Ne on tyttöjä
– Miehiä niiden pitää olla!
– Niitä ei voi sietää, koska ne pyörii vähä väliä tarinan poikien kimpussa!
– "epämääräistä ewww-ääntelyä"
Yaoissa ja yurissa ei ole mitään eriä, ei edes hahmojen luonteetkaan saata poiketa toisistaan, mutta se on rasittavaa kun sitä yaoita EDELLEEN hyppii joka paikassa. Minuakin paritetaan salaa naapurin 18-vuotiaalle hevidudelle 👿 Miksei edes kerran voi olla yuri-paneelia? No, siellä olisi varmaan ainoastaan paneelin pitäjä(t), ja muutama random pedefiilisetä. Älkää menkö yaoin ihkutuksessa yli. Ihkuttajayaoistit tuntuvat olevan sellaisia, että heidän elämänsä pyörii vain ja ainoastaan sen yaoin ympärillä. Ei ole mukavaa lukea tekstiä, jossa yleistetään kaikki lukijatkin yaoi-faneiksi, sillä TIETYSTIHÄN kaikki nyt yaoista tykkää!!!