Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?! Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

#50652
Kyoka8
Member

Sandeboe94 wrote:

Mutta silti, eikö teistä yaoita hehkuteta AIVAN LIIKAA?

Olen samaa mieltä. Tosiaankin hehkutetaan. Kyllä minäkin olen shounen-aita ja yaoia lukenut, mutta satun olemaan sellainen ihminen, joka jonkun ajan kuluttua kyllästyy lopullisesti tuon tyylisiin asioihin. En näe yaoista pitämisessä mitään pahaa, mutta enää en siitä juurikaan perusta. Tosiaankin. On raivostuttavaa, kun kaikenlaiset yaoi-ihkuttajat hyppii silmille coneissa, kadulla, kaupassa, joskus koulussa jne. Yaoi on tuon takia jokseenkin rasittavaa. Ja tosiaan, voin kuvitella, että monet pojat kokevat tuon aika ahdistavaksi. Manga harrastajista suurin osa on naispuolisia, ja siitä johtuen yaoikin on niin suosittua. Yaoin suosio perustuu siihen, että on kiva katsoo nättejä poikia, jotka harrastaa seksiä keskenään.

Olen sitä mieltä, että loppupeleissä yaoissa ja yurissa on kyse ihan samasta asiasta, eli pornosta, joten ikärajojen pitäisi olla samoja, mutta yaoi vaan myy niin paljon paremmin.