Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?! Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

#50662
Inu-Mimi
Member

Kyoka8 wrote:

Ja tosiaan, voin kuvitella, että monet pojat kokevat tuon aika ahdistavaksi. Manga harrastajista suurin osa on naispuolisia, ja siitä johtuen yaoikin on niin suosittua. Yaoin suosio perustuu siihen, että on kiva katsoo nättejä poikia, jotka harrastaa seksiä keskenään.

Tämähän on nykytilanne suomessa ja varmaan monissa muissakin länsimaissa, mutta vaikka sitä kuinka katsoisi niin yaoi on alakulttuuria. Japanissakin, jossa yuri on selvästi suositumpaa, koska siellä mangaharrastajista suurin osa on miehiä (tai ainakin vain miehet näyttävät sen). Siinä tulee muuten suurin ero yaoin ja yurin välillä – yurin piirtäjät ovat niin usein vanhempiensa kellarissa asuvia hikoilevia gundam-fanipoikia, ikävuosia kertynyt 28, etc etc. jolloin yuri aina lähentelee enemmän hentaita ja on usein myös niiden sekoitusta. Yaoi taas on puhtaasti naisille suunnattu, jotka eivät alunperinkään yleensä hentaista niin välitä. Mikä on kyllä ymmärrettävää, koska yleensä miesten kasvoja ei edes näytetä siinä. Siinäkin ero, yaoi on kaikille miespuolisille harrastajille PIG DISGUSTING GTFO ja sitä selitellään sillä että se on niin epärealistista mutta hei, nimetkää kolme H-mangoa jotka olisivat oikeasti realistisia. On minullakin muutama h- ja yuridoujinshi koneellani enkä siitä niin häiriinny, kun sitä väkisinkin näkee koska se on niin suurempi ilmiö kuin yaoi, myy niin paremmin kuin yaoi, jolla on suurempi fanikanta kuin yaoilla. vaikka poikarakkaus onkin noussut suuremmaksi ilmiöksi viime aikoina, ei niitä sarjoja varsinaisesti pulpahtele sieltä täältä joka vuosi. Sen näkee jo varsinaisten yaoisarjojen laadusta, pakko tehdä mahdollisiman graafista, geneeristä etä se miellyttäisi mahdollisimman suurta määrää fujosheja. Ja laatu on yleensä sanonko mitä. Enemmänkin on vain sarjoja jossa on paljon homoja alasävyjä kuten geass ja, öö, 07-ghost. Niitäkin miesyleisö tuppaa väheksymään kun tämä asia mainitaan. Huoh. Haruhikin kähmii Mikurua niin tiheään että itkettää kun mieskatsojat vain ajattelevat "tuotahan tytöt aina tekevät, eikö?". Sitten Koizumi sattuu mainitsemaan Kyonille ettei vastakkainen sukupuoli häntä niin kiinnosta ja siitä tuleekin heti kauhea OMG GAY SHIIIIIIT-aalto.
Kauhea eepos.
No jaa. Kuten joku joskus sanoi, oma sukupuoli on aina 0, vastakkainen 1. 0 + 0 on yhä nolla, mutta 1 + 1 on 2.