Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?! Re: Miksi shounen-aita nyt muka myydään kaupoissa?!

#48074
Inu-Mimi
Member

Sandeboe94 wrote:

mariaholicia en voinut ostaa, eikä siinä tapahdu mitään seksuaallisesti pervoa

Mitä muuta pervoa on kuin seksuaalista tyyppiä? Ja kyllä siinä tapahtuu. Niin, vaikeapa sitä on ostaa kun ensimmäinen osa julkaistaan vasta tämän vuoden syyskuussa.

Ja kaupan kassat eivät nyt niin välitä ikärajoista, joku mangaan muutenkin perehtynyt saattaa vilkaista mutta ei Suomessa ole vielä julkaistu mitään niin K18 että se aiheuttaisi elinikäisiä traumoja.
Shonen-ain myynnissähän ei ole mitään pahaa, koska jos termit tuntee niin shonen-aissa ei ikinä tapahtu mitään seksuaalista jos ei pientä suutelointia ja kähmimistä lasketa. Ja tuo Gravitation sattuu olemaan juuri sitä kaikkein pehmeintä luokkaa, vaikka suuren suosion takia se otetaan aina shonen-ain malliesimerkiksi, joten siinä mitään pahempaa kuin mitä tavallisista romanssimangoista löytyy ole, tällä kertaa vain poika/poika. Ja epäilen vahvasti että suomikustantaja alkaa julkaisemaan niitä surullisenkuuluisia virallisia doujinsheja. Shounen aita ei myydä vielä suomeksi. Fantasiapeleissä… niin, shounen ain kysyntä on niin suurta että onko myyjillä enää intoa alkaa kyselemään ikää kymmenisen kertaa työpäivän aikana. Joku raja heillä silti on, ei kukaan ala myymään jotain muovitettua hardcorea jollekin joka näyttää kuuluvan ikähaarukkaan yhdeksästä yhteentoista. Ja mitä ikärajoihin tulee, sitä saa kysyä kustantajilta, koska eihän fantasiapelit niitä kirjojen takakansiin lätki.