Re: Mistä on sinun mangasi tehty?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mistä on sinun mangasi tehty? Re: Mistä on sinun mangasi tehty?

#49976
fame_cat
Member

Genre: Rakkaus, mustahuumori, Nuorten ongelmat?
Henkilöt: Tyttö ja poika, tytöllä pitkät mustat hiukset ja sivujakaus. Pojalla leukaan ylettyvät emohiukset ja snakebitesit ja ihan vaaleat silmät. Tytöllä olisi ihan tummat simät ja hän olisi todella pieni ja laiha. Poika olisi pitkä ja solakka, muttei mikään siima.
Juoni: Tyttö kärsii anorektiasta ja joutuu käymään viikottain lääkärin luona, jonka vieressä on yksityinen poikakoulu. Eräänä päivänä poika törmää tyttöön ja tyttö kaatuu. Poika nostaa tytön ylös, ja pitää tyttöä käsivarsillaan. Tyttö punastuu ja poika laskee tytön hitaasti alas. He lähtevät sanaa sanomattakaan kävelemään eri suuntiin. Tyttö tapaa pojan uudestaan ja uudestaan, kunnes poika alkaa puhua tytölle. Heistä tulee ystävät ja tyttö kertoo pojalle sairaudestaan. Poika ja tyttö alkavat salaisesti rakastaa toisiaan, muttei kumpikaan kerro todellisista tunteistaan. Lopulta tyttö joutuu sairaalaan, ja poika saapuu juosten paikalle. Hän kertoo tytölle rakastavansa häntä.
Seuraavassa osassa sitten onkin heidän seurustelu vaiheesta ja sen ongelmista :mrgreen:
Huom, tarina ei ole mikää cliseinen shojo manga (vaikka niitä luenkin) vaan todellisuudesta kuvattu tarina nuorten syömishäiriöstä ja kivuliaasta rakkaudesta (joka todellakin sattuu, uskokaa pois, tiedän sen) Kyllä ideani ovat outoja.