Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä animea seuraat tällä hetkellä? Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

#48787
Kyoka8
Member

Code Geass R2

Wuhuu, jaksoinpas vihdosta viimein katsoa CG:tä, ja pidän todella paljon. Mecha ei yleensä iske minuun, mutta CG on loistava, ja niin on myös Clampin hahmosuunnittelu. Ekalla kaudella pääsin mukaan varmaankin jo toisessa jaksossa, toivottavasti kakkos kaudesta tulee yhtä hyvä. Hahmojen ihmissuhteet ovat todella mielenkiintoisia CG:ssa. Suosittelen lämpimästi!

Kuroshitsuji

Hohhoijaa. Mukavan kevyttä katsottavaa, ja tätä katsoo, jos ei sillä hetkellä parempaa keksi, mutta ei Kuroshitsuji siitä huolimatta huono ole. Joku voi tykätä kovastikin, mutta ei tämä minusta mikään loistava ole. Sebastian on siisti :3

Shakugan no shana

En ole vielä aivan päässyt sisälle tähän melko tavanomaiseen juoneen, ja en ole ihan kärryillä tapahtumista. Yuuji on ihan sietämättömän ärsyttävä henkilö, mutta on SnS:ssa muuten ihan mielenkiintoisen oloisia hahmoja.

Trinity Blood

TB anime on jotain niin keskiverto peruskauraa, kuin voi olla. Monet hahmot on aika typeriä, ja japanilaiset ei tiedä kristinuskosta yhtään mitään. Tämäkin on lähinnä sellainen, jota katson paremman animen puutteessa, ja ainahan tuo TB tulee ostettua, kun uusi ilmestyy.