Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä animea seuraat tällä hetkellä? Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

#40975
Inu-Mimi
Member

Tällä hetkellä on valtavasti syksyn sarjoja kesken. Casshern SINS, Hakushaku to Yousei, Kuroshitsuji, Bihada Ichizoku, Kannagi, Tytania, Hyakko, Moyryou no Hako, One Outs, Kemekoa ja Toradoraa tulee katsottua silloin kun olen katsonut liikaa vakavampia sarjoja…. Tässä kaitaa tulee jonkinlainen syyskauden välikatsaus noita arvostellessani.
Casshern on ainakin täyttä laatua, animointi on parhaita pitkään aikaa, suurin osa kuvista on käsinpiirrettyjä ja se näkyy, tuo tunteet pintaan joka jaksossa vaikka siihenhän koko sarja tähtää. Nico ;___;
Hakushaku to Yousei on aika tavallista käänteishaaremishoujoa mutta kyllä sitä katsoo vanhan englannin takia. Katsoisin vaikka pyörivää palloa kahdenkymmenenneljän jakson verran jos se pyörisi 1800-luvun Englannissa.
Kuroshitsuji on aika eeppistä, Jun Fukuyama + moottorisaha mutta viime aikoina siinä on ollut liikaa fillereitä kun mangaa ei ole kuin parikymmentä lukua ja animea jo pukkaa. Doujinshejakin on jo enemmän.
Bihada Ichizoku on mukava nostalgiasarja mutta ei subbaajia D:
Kannagi on hyvää komediaa ja hyvin joustavan näköistä mutta japani tekee siitä aivan liian suuren jupakan. Second-hand-Nagi ja muuta.
Tytania, Myoryou no Hako ja One Outs eivät ole vielä oikein päässeet vauhtiin enkä ole edes katsonut kaikkia ilmestyneitä jaksoja mutta ihan viihdyttäviä kaikki.
Kemeko Deluxen huumori on Hare+Guumaista jossa löydään viisisataa hauskaa juttua yhteen ja toivotaan että ne naurattavat. Niin tapahtuu joskus mutta en jaksaisi katsoa kokonaan jos en voisi katsoa reealiajassa vain jakson viikossa. Toradora pyörittää kulunutta tsundere-ideaa 500 kertaa ärsyttävämmin kuin Kannagi ikinä mutta onhan siinä PICHA BIBITERU HEY HEY HEY

No jaa. Noiden lisäksi katson jo loppuneita sarjoja, mausteinen susi on stallautunut pitkäksi aikaa koska OMG KAIJI. Se on niin eeppistä, ja Kaiji on moe. Samanlainen "odottamaton moe" kuin Genshikenin Madarame mutta moe yhtä kaikki. Tässä on paljon suunnitelmia ja strategioita mutta ei Death Note- tai Geass-tyyliin vaan katsojille annetaan aikaa itsekin tajuta ne, ja ne ovat tarpeeksi realistisia että ne voi tajuta. Kivi-paperi-sakset on serious business.