Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä animea seuraat tällä hetkellä? Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

#48917
Inu-Mimi
Member

Whistle wrote:

Genshiken- Yosh! Ykköskausi katsottu, sitten seuraava. Loistavaa, loistavaa otakuviihdettä. :3
Muistais vaan pitikö ensin katsoa OVA ennenku pysy kärryillä Genshiken: ssa…?

Uusi hahmo esitellään OVA:ssa, saattaa olla kaksiksin, kannattaa katsoa se ennen toista kautta. Siinä järjestyksessä ne jaksot tulivatkin, ensin toinen kausi ja stten Kujibiki Unbalance -DVD:n mukana tulleet kolme ekstrajaksoa, ja sitten vasta toinen TV-kausi.

Seurauslistalle on noussut Suzumiya Haruhi-chan no Yuu’utsu ja Nyoro~n Churuya-chan. Ihan harmitonta huumoria, väännetään vitsiä Itsukin ilmiömäisestä tavasta olla kiinnostumatta vastakkaisesta sukupuolesta ah niin fantsulla tavalla. Churuya-san on parempi mangana. Fanien lypsentää tämä on siltikin. Ensi viikolla Casshernin ohjelmapaikalla alkaa Shangri-La. Tokio muuttuu ilmaston lämpenemisen johdosta trooppiseksi viidakoksi. Älkää yrittäkö Al-Gorettaa ihmisten alitajuntoja, en aio oppia tuosta animesta mitään. Ei se KYASHAANia korvaa mutta meh, menee kuitenkin aikaa ennen kuin yhtä obsessoiva sarja osuu tielle. Pitää kirjoittaa tarkempi kevätkatsaus kun suurimmasta osasta on jo tullut muutama jakso.