Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä animea seuraat tällä hetkellä? Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

#51320
Inu-Mimi
Member

Taas seuraan liian monta sarjaa yhtä aikaa ja suurin osa putoaa vähän kerrallaan pois. No listataanpa silti.
1. Pandora Hearts. Joo, hiukan lapsellinen, noin viidessadas Liisa Ihmemaassa -gothlolimukaelma, muttaaaah. Oh god Gilbert is so molestable. Tykkään hänestä enemmän lapsena. OP & ED r awsum.
2. K-ON! Joku jälkeenjäänyt soittaa kitaraa kamujen kanssa, kaikki haluavat Mion vaimokseen (sen kaikkein ilmeisimmän fanien kalasteluhahmon). Laiskaa animointia mainostetaan taas joustavana. Kitaramyyjien salaliitto, KyoAnin tekosyy lykätä Haruhin toista kautta. Sums it up.
3. Fullmetal Alchemist – Brotherhood. Huonompi budjetti kuin odotin, typeriä animointivirheitä, mutta BGM ei niin paha kuin kaikki väittävät. Näyttävää kateltavaa.
4. Valkyria Chronicles. Joku leipomotyöntekijä pelastamassa Galliaa keisarillisilta voimilta jossain vaihtoehtoisessa Euroopassa jossa on enemmän tuulimyllyjä kuin ikinä LOL. Alician ääninäyttelijä on epäsopiva rooliinsa, mutta tykkään hahmojen persoonallisuuksista. Aika tavallisia mutta eivät ärsytä millään tapaa.
5. Sengoku Basara. PUT YA GUNS ON. LET’S PARTY. Paras sarja tämän kevään annista. Samuraita ja ninjoja, odottaisin geneeristä shounensarjaa jostain voimatasoista mutta jotain aivan muuta. Tätä sarjaa ei pidä ryhtyä ajattelemaan, pitää vain nauttia räiskinnästä ja paukkeesta. Sketchy lines, guarantee of epic. Masamune on kulmahammastyyppiä, tekee hänestä purijatyyppiä, enkä voi jättää sitä mahdollisuutta käyttämättä = hän on myös alistuvaa tyyppiä.
6. 07-ghost. Armoton fanityttösarja. Tykkään uskovaisista tytöistä, jatkan katsomista niiden ja univormujen takia. Sini- ja lyhythiuksinen mies jonka nimi on Ayanami? I lol’d.
7. Eden of The East. I WANT TO TAKE AKIRA HOME. Toinen kevään parhaista sarjoista, niin kevyesti soljuva sarja kun ei yritä olla syvempi kuin on vakavasta aiheestaan (terrorismi) huolimatta ja alku- ja lopputeematkin ovat omalaatuisia teennäisyyteen sortumatta. Ja viimeinkin romanssi joka on jopa minusta hyvin toimiva.
9. What I watched – Shangri-La. What I expected – A Kid’s Guide to Global Warming. What I got – A Loli’s Guide to Using Global Warming for World Domination.
10. Spice & Wolf. Rentouttavaa katsottavaa, mutta hieman yliarvostettu. Varmaan siksi että ei ole olemassa miestä jonka mielestä Horo ei olisi täysin vastustamaton (TAI HOLO IHA SAMA.) Minulle tässä on… kauniita maisemia ja uskottavan keskiaikaista tunnelmaa.
Ja viimein, viimein, viimein joku alkoi subbaamaan Konnichiwa Annea. Tekstitykset? Minun Maailman Taideteosten Teatteri -animessani? Näyttää olevan todennäköisempää kuin uskoinkaan. Ensimmäinen jakso vielä imutuksessa, mutta lupaavalta kuulostaa.