Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä animea seuraat tällä hetkellä? Re: Mitä animea/mitä animeita seuraat tällä hetkellä?

#52375
Devilman
Member

Päivitetääs vähän listaa:

Bleach
Ikuisuudesta ikuisuuteen kiikkuu Valkaisuaine katsontalistallain. Siitäkin huolimatta, ettei suoranaista innostusta tämän katsomiseen ole löytynyt aikoihin. Innostuksenpuutetta ei paljon auta se äsken mieleen juolahtanut tosiasia, että suurinpiirtein kenestä tahansa saisi Ichigoa paremman päähenkilön. Kenpachi vaikka tilalle, tai ei, hänhän ansaitsisi ihan oman spin-offinsa.

Golgo 13
Tekstitettyjä jaksoja tulee aivan liian harvoin. Muuten ei ole valittamista Golgon suhteen.

Hajime no Ippo: New Challenger
Ei ole Ippon laatu pettänyt, eikä varmasti tulekaan pettämään. Mahtikamaa.

Cross Game
Kevään uutuussarjoista parhaimpia. Hitaasti etenevä, mutta loistavaa ihmissuhdedraamaa silti. Adachin ote ei ole kirvonnut mihinkään vuosien saatossa.

Queen’s Blade
Aikamoista roskaa, mutta jostain syystä kaikki tähän mennessä tulleet jaksot on tullut nähtyä.

Dragonball Kai
Intro on mahtava, eikä liian hitaasta etenemisestä ole tietoakaan. Lisäksi pääsee viimein näkemään DB:tä japanilaisin äänin.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hyvää seurattavaa, vaikka jotkut jaksot ovatkin olleet toisia selvästi heikompia. Pakko se vaan on uusi jakso aina katsoa.

Touch
Silkkaa täydellisyyttä, johon ei voi kyllästyä (siksi katsonkin jo toista kertaa). Elämänmakuista ihmissuhdedraamaa mestari Mitsuru Adachilta.

Yuu Yuu Hakusho
Perusmättöä, mutta huomattavasti tavallista parempaa sellaista. Pieksee narskat ja bliitsit mennen tullen.

Yu-Gi-Oh! 5D’s
Lätkitään korttia motskareilla ajaessa. Ihan naurettavaa menoa, mutta katsotaan nyt silti.

Ashita no Joe
Moista legendaarista klassikkoa ei joka päivä löydä enkkuteksteillä katsottavaksi, joten pitäähän sitä seurata. Ja kyllä on maineensa tämä sarja ansainnut. Tunnari on oudohko, mutta sopii todella hyvin sarjaan.

Gundam
Se ihan alkuperäinen vuodelta -79. Ekaa jaksoa pidemmälle en tätä kirjoittaessani ole päässyt, mutta oikein hyvältä vaikuttaa.