Re: Mitä eläimiä teillä on?

Home Forums Sekalaista Muut Lemmikit Re: Mitä eläimiä teillä on?

#43413
Delicious
Member

Meiltä (tai minulta) löytyy kaksi gerbiiliä, toissapäivänä täyttivät kaks vuotta. Identtiset kaksoset ovat, en erota niitä toisistaan muuten kuin vatsan koon perusteella 😀 Labrarotilta näyttävät valkoisine turkkeineen ja kirkaanpunaisine silmineen. Lisäksi kotoa löytyy (toistaiseksi) keväällä seitsemän vuotta täyttävä koiratus, hölmö pitkäkoipinen sekarotuinen. Tosin rakasta otusta tullaan huomenna katsomaan, äiti kun siitä aikoo luopua allergiaan vedoten >____<

saa nähdä, milloinka äitee luopuu nuista gerbiileistäkin, kun siskon kontolla ovat. Itse muutin syksyllä opintojen perässä pois kotoa ja suureksi harmiksi ei soluasuntoon voi eläimiä mukaan ottaa.

..näiden lisäksi meillä on viimeisen 1½ vuoden sisällä ollut hamsteri (jonka tuo meidän koiramme sai kynsiinsä ja tappoi), marsu (joka tuli meille huonosti kohdeltuna ja juuri kun tuli kuntoon, niin menehtyi), neljä gerbiiliä (joista kaksoset enään hengissä, vanhin kuoli tässä vähän aikaa sitten neljän vuoden ja 10 päivän ikäisenä) ja ylikasvanut kääpiöluppakorvauros, joka oli jalostukseen kelpaamattomana kiertänyt omistajalta toiselle reilun vuoden, ja jonka kanssa muutamat näyttelyt kävin läpi, ennenkuin tämäkin kuoli viime kesänä.

On noita ollut ennenkin, ihan pienestä pitäen kissoista hiiriin ja hamstereista kaloihin. Nyt vaan alkaa katras pikkuhiljaa huveta.