Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

Home Forums Sekalaista Cosplay "Mitä cosplayaisin?"- peli Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

#47422

Efsumi: Jos sinulle käyvät peruukit ja olet normi kokoinen niin vaihtoehdot ovat rajattomat….Vähän voisit siis ehkä tarkentaa onko puvulta jotain vaatimuksia. Haluatko jotain yksinkertaista ja helppoa vai jotain haastavampaa.

Nyt saatte auttaa minua! Itselläni oli jo cossi mielessä, mutta sitten kaksi ystävystäni pomppasi mukaan kuvioihin ja nyt pitäisi löytää siis joku sarja josta voisimme kolmistaan yhdessä sitten cossia. Cossaisimme mieluummin jotain vähän pimeämmän puoleisia hahmoja kuin joitain taikatyttöjä. Minä itse olen siinä 169cm paikeilla pitkä, en laiha enkä lihava. En ole lauta. Nämä samat pätevät kaveriini hänellä on kuitenkin pitkät ruskeat hiukset kun minulla on lyhyet mustat. Toinen ystäväni on sitten taas jotain ihan muuta. Puolipitkät mustat hiukset, pituutta siinä 155cm ja pituuteensa nähden normaali kokoinen. Mitäs muuta sitten vielä…voimme käyttää peruukkeja ja crossiakkin voidaan.

P.S. Mietittiin jos kerettäisiin saamaan puvut valmiiksi Tampere Kuplii tapahtumaan menessä jotta voitaisiin siellä jo cossia/crossia eli olisi mukavaa jos pian saisi apua. Cossimme kaikki kolme ekaa kertaa emmekä ole kovin hyviä ompelemaan, mutta puvun ei tarvitse olla se kaikkein helpoin. Ei kuitenkaan mitään kamalan vaikeaakaan x) Toivottavasti osaatte auttaa