Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

Home Forums Sekalaista Cosplay "Mitä cosplayaisin?"- peli Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

#50249
Taiga
Member

Taiga-chama ehdottaa kaikille sellaista juttua kuin anime. Jos ette ole kuulleet siitä, se on sellaista japanilaista piirrettyä ja sitä myydään jopa Anttilassa. Se cosplay on kuulkaas sellainen juttu, että mitä enemmän katsotte, sitä helpommin löydätte hahmoja.
Kannattaa siis lopettaa foorumeilla pukuehdotusten ruinaus ja kuluttaa sekin aika vaikka erilaisten animesarjojen katsomiseen tai ainakin googlailuun ja kuvien tutkimiseen. Jokainen ottaa projektiksi tutustua kahteenkymmeneen uuteen sarjaan (menkää vaikka wikiin ja hakekaa sieltä alakategorian "anime"-kautta 20 aivan tuntematonta sarjaa tai jotain) ja Taiga-chama on ihan varma, että kaikki löytävät mieleiset hahmonsa.
Jos taas ei löydä kivaa hahmoa, kannattaa mieluummin odottaa sellaisen ilmestymistä eikä tehdä hahmoa, johon ei muodosta mitään sidettä ja jonka tekee vain siksi, että muut ehdottavat. Jokainen löytää kyllä joskus mieleisen hahmonsa – minullakin niitä on 20+ ja aikaa pukujen tekemiseen vain rajoitetusti. Katsokaa enemmän animea ja lukekaa enemmän mangaa.

Lisäksi sellainen juttu, että tallaisissa ketjuissa pitää fyysisten ominaisuuksien lisäksi listata käytettävissä olevat rahavarat ja ompelutaidot, jotta sinulle osataan ehdottaa pukuja, joiden vaikeustaso ei ole liian korkea. Lisäksi mainitkaa se, onko teillä mahdollisuuksia käyttää peruukkia ja jos on, voiko peruukin tilata ulkomailta (suomalaisissa peruukeissa on paljon toivomisen varaa). Ihan näin huomautuksena vaan.