Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

Home Forums Sekalaista Cosplay "Mitä cosplayaisin?"- peli Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

#50700
Minorea
Member

Monninen, yhdessäkään ehdotuksissa ei ole peruukkitarvetta. Joissakin voi olla esim. pieni värjäystarve, mutta olen ottanut hahmot sen perusteella, että saat normaalilla yhdenpäivän värisprayllä vaikka hiukset värjättyä. Eli yhdenpäivän värispray lähtee pesussa pois, noita vappuvärejä.

Dragon Ball Z – Videl http://accel98.mettre-put-idata.over-bl … el017.jpeg
Mestarin tytär joka ihastuu Gokuyn poikaan Gohaniin ja leikkaa tämän takia hiuksensa. Helppo cossata esim. topissa ja löysemmissä shortseissa / dragon ball z – soturiasussa.

Ranma – Akane Tendo http://www.internationalhero.co.uk/a/akane1.jpg
Ranman kihlattu, ujo ja kiivasluonteinen. Helppo cossata esim. karatepuvussa tai mekossa, hameessa/paidassa tai urheilu asussa (verkkarit, shortsit, t-paita, lenkkarit, hikinauha)

Azumanga Daioh! – Kagura http://en.wikipedia.org/wiki/Kagura_(Azumanga_Daioh)
Urheilullinen lukiolainen, luokan paras (vai toisiksi paras) urheilija. Helpoiten tunnistettavissa aika varmasti koulupuku cossilla.

Naruto – Hinata Huyyga http://image.hotdog.hu/_data/members1/1 … _hyuga.jpg
Hiljainen ninjaoppilas, hieman vaativampi cossi joka tarvitsee hupparin, sandaalit ja huivin. (ja vähän muutakin, mutta esim. housut helpommin löydettävissä jo)

Naruto – Mitarashi Anko http://narutozona.ru/uploads/fotos/1231 … -anko2.jpg
”Vanhempi” eli täysi-ikäinen ninjaopettaja, agressiivinen ja itsepäinen. Hieman hankalampi jo cossata mutta ei mahdoton. Takki, huivi ja verkkopuku on ehkä hankalimpia löytää suoraan kaupasta. + naikkonen on oikeasti rinnat paljaana joten voi tulla ongelmia.

Death Note – L http://www.anime-stadium.com/images/sto … hNoteL.png
Miespuolinen hahmo, Kiraa jahtaavan tutkintayksikön pomo. Helppo cossata valkealla paidalla ja vaaleilla farkuilla.

Fullmetal alchemist – Maria Ross http://abriendonuevoshorizontes.files.w … au6f1l.jpg
Hankalampi cossata, koska tarvitsee melkein tunnistukseen tuon armeijapuvun. Mahdollista tilata netistä (esim. sivulta http://www.cosplaymagic.net/fual2.html) tai tehdä itse.

Siinä olisi nyt pari ehdotusta, kaikki muut paitsi yksi naisia vielä (: