Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

Home Forums Sekalaista Cosplay "Mitä cosplayaisin?"- peli Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

#43243
mimeko
Participant

Noniin, sinähän olet hankala tapaus… olet pitkähkö, ja jos on vielä mustat hiukset&kalpeahko iho etkä ole lihava tai laiha niin valinnanvaraa on niin paljon, että se tekee siitä jo hankalan… Ensimmäisenä mieleen pomppasi Kuchiki Byakuya Bleachista(kuva jo tuolla tämän sivun yläosassa): tunnettu hahmo, jonka asun teossa olisi vähän haastettakin, muttei kuitenkaan turhan vaikea aloittelijalle. Bleachista on yleensä myös Cosplay ryhmä joka conissa, joten jos yksin cossaaminen ei vielä houkuta niin paljoa niin voisit ilmoittautua johonkin ryhmään mukaan ; )

Minut on aika tehokkaasti missattu jo pari kertaa, joten olisi kiva saada taas vähän lisää ehdotuksia :’D
Olen 16-vuotias ja 163 cm pitkä. kuvia
http://irc-galleria.net/archive.php?nic … d=93838940

olen tosiaan vähän alipainoinenkin ja aika lauta, minkä vuoksi nämä Nico Robinin tyyliset hahmot voi jättää pois. hiuksiani en ole leikkaamassa, mutta peruukki ei ole ongelma ja ei se nyt kumminkaan haittaa vaikkei asu olisi se peittävin mahdollinen kunhan ei överiksi mene.

Asu ei myöskään saisi olla ihan tappovaikea koska ompelutatoja ei ole kummemmin, mutta ainahan voi yrittää^^

Ehdotuksia on tullut aika vähän, mutta harkintaan asti ovat päässeet ainakin Road Kamelot D.Gray-Manista ja Ergo Proxyn päähenkilö (vaikkei sitä suoranaisesti minulle ehdotettukaan)…