Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

Home Forums Sekalaista Cosplay "Mitä cosplayaisin?"- peli Re: "Mitä mä cossaisin?"- peli

#44698
Cloud_
Member

Tulee ensimmäisenä mieleen Death Noten Sayu (muistinkohan kirjoitusasun oikein?) Ainakaan sillä ei ole mitään ihmeellisiä vaatteita, mutta hiukset on suorat (ja aika pitkät). Harmi ettei ole nyt kuvaa, on niin vaikeaa selittää kyseisestä hahmosta enempää :]

Ja sanoisin *_Hakun_*:ille ehdotukseksi Death Noten Mattin, tuli kyseinen hahmo mieleen tuosta kuvauksestasi. Mattillä on aika lyhyet hiukset (punaiset), farkut, raitapaita ja muistaakseni nahkasaappaat. Ainoana vaikeutena hahmossa näen sen, että miehellä on erikoiset lasit – kuin uima,- ja aurinkolasien risteytys. Ja kyseisellä hahmolla on pakkomielle erilaisten pelien pelaamiseen..

Mutta, jos nyt itsestäni jotain sanoisin. Ajattelin alunperin mennä cossaamaan Melloa (kavereita tulee joukko mukaan, kukin eri Death Note hahmoja) sillä olen yli 165 cm, hiukset on suunnilleen olkapäihin asti, ja sellaiset vaaleanruskeat. Hiustenleikkuu ei ole ongelma, mutta äitee ei pidä hiusten värjäämisestä ;] Mutta eihän niitä kestovärillä olekaan pakko värjätä.. Mutta ihan nyt huviksi kysyn, tuleeko kenellekään muita hahmoja mieleen?