Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#46275
Tiger Claw
Member

räsynukke wrote:

No joka tapauksessa näistä jotka eivät cossaa… Aivan, he ovat tulleet coniin, joten ehkäpä hekin ovat kiinnostuneita mangasta/animesta/japanilaisesta kulttuurista, vai mitä? Eihän se, herranjestas, että on hieno (tai vähemmän hieno…) cossipuku tarkoita, että on kiinostunut enemmän anmangasta ja Japanista, kuin se joka pukeutuu normaalisti. Ja vielä se, että he ovat cossaajien hauskanpidon tiellä.. Eli heillä ei siis voi olla yhtä hauskaa kuin niillä jotka cossaavat?!
Ja ajatelkaa nyt, jos conin ovessa (kuten Shoe sanoikin) lukisi "vain cossaajille". Tai jos järjestysmiehet partioisivat käytävillä heittäen ulos jokaisen joka on pukeutunut normaalisti. Tai jos maksullisen conin jonossa cossaajat saisivat etuilla, ja kun tupa on täynnä cossareita lopuille sanottaisiin: "Sori, mutta cossaajat ovat teitä innostuneempia tästä conista, he ovat paljon fiksumpia ja hauskempia kuin te, joten te ette nyt mahtuneet tänne. Mutta hyvät jatkot kuitenkin." Olisi varmaan ihan älyttömän hauskaa, eikö…

Naulan kantaan. Minusta on aivan naurettavaa ajatella, että cossaajat olisivat jotenkin "taviksia" ylempänä, ja että "tavikset" olisivat tulleet coneihin vain viemään tilaa. Jos asiat olisivat näin, voitaisiin mennä vielä pidemmälle: vain "onnistuneet" cosplayt sallittaisiin, eli kaikki joiden puku ei miellyttäisi ovimiehiä saisivat kenkää jo alkumetreillä. Ovimiehet kyttäisivät jokaista cossaajaa kuin haukat, ja jos näköpiiriin sattuisi yksikin halpissatiini-Sailor tai L, jolla on rinnat, kyseinen henkilö heitettäisiin heti pois. "Te huonot cosplayerit vain pilaatte cosplayn maineen! Jos kerran ette viitsi nähdä vaivaa pukujenne eteen, ette selvästikään ole oikeita harrastajia! Tämä tapahtuma on vain hyville cossaajille, sillä he ovat teitä ylempänä", huutaisivat ovimiehet ja sulkisivat oven onnettoman cossarin nenän edestä.
Olisiko sitten kivaa?