Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#49642
Hant
Participant

Hmm, ensimmäistä viestiä lukiessa olisin hyvinkin voinut kommentoida jotakuinkin samalla tavalla kuin Mimeko, lisäksi, anteeksi asian toistaminen, tiitulin ehdotus siisteistä vaatteista ja vastaavasta on saanut mielestäni ihan ansaittavan vastaan oton. Ei pahalla, mutta ei niin hyvälläkään.

Meikäläinen on ollut kerran Traconissa (III), jossa yritin cosplayata Kuroro Luciferia Hunter x Hunterista, eli "ääripäiden esimerkkien" mukaan olisin siis paremmistoa ja todellinen harrastaja?
– No, seuraavana päivänä menenkin sellaisissa tavis vaatteissa VAIN hengaamaan koska olen ekana päivänä saanut jo tuhlattua tarpeeksi, yms. joten kävin moikkaamassa erään nettisivun ylläpitäjää ja tölläämässä muiden pukuja. 🙂
Päällä oli mustat housut, kalevala-aiheinen t-paita ja nahkarannekkeet, jotain valittamista?

Animeconissa viime vuonna sama juttu, ekana päiväna cossasin Greediä (FMA), sitten toisena päivänä tavis vaatteet.
Ja lisäksi, minulla oli paljon hauskempaa viimeisenä päivänä, koska pyöriteltiin pulloa Sangatsulaisten kanssa, ensimmäisenä päivänä tämä epäsosiaalinen otus oli saada halvauksen koska ventovieraat hyökkäsivät varoituksetta halaamaan ja kimittämään korvaan (No onneksi osa hali-tyypeistä oli ihan mukavia. Mutta halaamista inhoan silti. 🙂 )
Niin ja vietin siis päivän itsekseni, en minä osaa mennä noin vain Edward Elric armeijan sekaan koska en tunne ketään.

Ja vielä vähän lisää niistä vaatteista, Tiitulin esimerkiä voisi muokata, että jos kaivaisitkin kaapista ne lempivaatteesi?
Tai no jos sinulla ei ole lempi vaatteita, niin tottakai voit tulla vaikka samoissa missä menet kouluun, mikäs vika siinä olisi.
– Lisäilisin vielä, että minulle ei saa mitään "sensei", "kawaii" tai "neko" pinkki/neonväri-teksti paitaa päälle, animen ja mangan lisäksi intohimojani ovat metalli musiikki, sen "ala lajit" sekä demonologia, pukeudun mihin haluan.