Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#49922
Taiga
Member

Tiituli83 wrote:

Mä nyt vaan yritän sanoa, ettei kaikki tule siinä 8 vuotta vanhassa vähän liian pienessä ja virttyneessä villapaidassa tai muussa vastaavassa paikalle -.-
(miten muuten jaksoit kirjottaa niin paljon tossa ekassa viestissä =D)

Kun puhun tavallisista vaatteista, tarkoitan siistejä arkivaatteita, joita kaikkien vaatekaapeista tulisi löytyä (ellei kyseessä ole joku kahdeksaa vuotta neljän seinän sisällä viettänyt hikikomori, jonka coniin tuleminen on aika epätodennäköistä). Siistit arkivaatteet eivät siis tarkoita virttynyttä villapaitaa vaan pestyjä farkkuja/hametta ja siistiä t-paitaa/kauluspaitaa/villapaitaa/hupparia. Tärkeintä on ollas puhdas ja siisti ja noista kriteereistä pääsee läpi vaikka ei ole tunkenut päälleen koko vaatekaappiaan ja pörröttänyt hiuksiaan harottamaan kaikkiin suuntiin.

Ai, ja miten jaksan kirjoittaa? Minulla on asiaa sanottava, joten sanon sen enkä tyydy postaamaan turhia hymiöitä tai parilauseisia viestejä. Se on turhaa ja täysin tapoihini sopimatonta. Mitä järkeä on kirjoittaa minnekään, jos tekstin eteen ei näe yhtään vaivaa? Suosittelen pitkiä, asiapitoisia viestejä ihan kaikille – kehittää äidinkielen osaamista, jos ei muuta.

Lisää näkemyksiä aiheesta?