Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#49990

Aikamoinen mielipidepommitus täällä menossa, mutta omanikin nyt sekaan tungen. Olen käväissyt vasta kahdessa conissa, eli siis jonkinmoinen aloittelija kyseessä.
Olen samaa mieltä monien kanssa siitä, että pukeutumisella ei niinkään ole väliä. He jotka haluavat cossia, cossivat ja he jotka haluavat pukeutua normaalisti, pukeutuvat normaalisti (ei sillä, että cossiminen olisi jotenkin epänormaalia). Ihan tavalliset vaatteet kelpaavat vallanmainiosti.
Yksi asia kuitenkin mietityttää. Moni on puhunut vain massiivisista puvuista joista sojottaa sarvia, tikkuja ja kaikenlaisia härpäkkeitä joka suuntaan. Entäs ne vähän yksinkertaisemman puvut? Esim. koulupuku johon yleensä kuuluu takki/paita ja hame. Eivät ne minusta sen enempää tilaa vie kuin tavallinen vaatetus.

Ja nyt kun joku asia otti esille niin tästä käyttäytymisestä coneissa. Cossaajat yleistetään selvästi huonokäytöksisiksi. Miksi näin? Uskon, että myös ne tavallisesti pukeutuvat saattavat käyttäytyä hieman huonommin (kukaan ei ota henkilökohtaisesti).
Törkeä huutelu, riehuminen ja toisten arvostelu (tarkoitan nyt negatiivista arvostelua) ovat todella inhottavia. Conit ovat kuitenkin julkisia tapahtumia eli käyttäydytään sen mukaan.

Kuitenkin nyt sanon tähän loppuun. Conit ovat tarkoitettu kaikkien iloksi. Kenellekkään ei kuuluisi jäädä pahamaku suuhun tapahtuman jälkeen, cossasi tai ei.