Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50008
Minorea
Member

Someone wrote:

Ja nyt kun joku asia otti esille niin tästä käyttäytymisestä coneissa. Cossaajat yleistetään selvästi huonokäytöksisiksi. Miksi näin?

Varmaan sen takia, että yleensä niihin kiinnitetään enemmän huomiota, kun käyttäytyvät huonosti. Jos otetaan esimerkki:
Kaksi poikaa ovat pihalla. Molemmat alkavat potkia roskiksia / levitellä jätteitä ison ihmismassan ympäröimänä. Poika 1 on pukeutunut farkkuihin ja t-paitaan. Poika 2 on pukeutunut kirkkaanpunaiseen haalariin, metrinmittaiseen mustaat tötsähattuun ja vihreään viittaan. Kumpi sinulla jäisi enemmän mieleen kaatamassa roskiksia?

Cossaajia on kumminkin helpompi tunnistaa väkijoukosta, joten helpommin nappaisee myös näiden käytöksenkin. Jos tavikset vieressä riehuu, ei siihen niin paljon kiinnitä huomiota, mutta cossaajat outoine virityksineen jää mieleen.

Itse olen ihan koulumaailmassa tämän huomannut erään opettajani kohdalla. Olen luokallani ainut, joka pukeutumistyyli eroaa oikeasti massasta ja shokkihiukset pompahtaa blondien ja brunettejen seasta, joten aina jos minä siellä tuolilla kaadun, hän huomaa sen varmasti. Jos joku muu kaatuu, sitä ei muisteta huomenna, koska vieressä istuu saman näköinen tyttö.
Tosin tuosta myös hyötyä, ulkonäköni perusteella minua on pyydetty moneen kouluun pitämään esitelmää koska "se tyttö oli todella asiallinen."

Eli ulkonäkö jää mieleen mitä paremmin erottuu. Siksi kai cossaajat mielletään yleensä huonokäytöksisiksi.