Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50052
Hant
Participant

Meikäläiselle cossaus ei ole mikään virallinen harrastuksen tapainen, olen älyttömän huono tekemään pukuja ja ne voivat joidenkin mielestä olla todella surkeita, vaikka itse olenkin niihen tyytyväinen, sillä yritän ainakin tehdä parhaani, vaikka, myöntää täytyy, ilman apua en pärjäisi.
Ovatko meikäläisen kaltaiset amatööri cossaajat vain wannabe-jotakin, kannattaako edes cosplayata jos tulos on mitä on verrattuna ns. "ammattilaisiin"?
-Itse en koe olevani jonkinlainen ernu/wannabe/mitä tahansa sinne päin, sillä valitsen cosplayattavan hahmon niin, että olen sujut asun kanssa (Kuroro Lucifer, Greed), mielestäni con-tapahtumissa on todella mukavaa katsella hienoja asuja, puoli cossit menee kyllä yleensä yli hilseen.
Pukuun pukeutumiseen on yleensä muutama syy:
Cosplayaan suosikki hahmoani näyttääkseni kiinnostustani sarjaan, sekä hahmoon tottakai, lisäksi on mukava jos joku tunnistaa, sillä sehän tarkoittaa että hänkin vähintään tietää sarjan ja hahmon siitä. 😀
– Ja kaverini sanoi että takkini oli hyvä tunnistus merkki väkijoukossa, mutta se nyt taitaa olla sivuseikka.
Cosplayta saavat karttamaan juuri ne hali porukat, olen luultavasti oikeasti jollain tavalla "kosketus herkkä" sillä saan kylmiä väreitä halaamisesta ja minusta tuntuu vaivautuneelta jos joku istuu liian lähellä – toisin sanoen omaan hölmön suuren henk. koht. reviirin…