Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50145
Tiituli83
Member

Neeko wrote:

\item[Tiituli83]
Lisäksi sinä Tiituli83, oletan, että tuo viittaa syntymävuoteesi, en voi kun todeta, ettet ihan ikäiselläsi tasolla käyttäytymisesi perusteella ole… Muistaakseni viestiketjun sivulla kaksi (noin kymmenen viestiäsi sitten) sanoit, että nyt vaikenet. Miksi et pitänyt tätä lupausta? Jos kerran olet vain yhdessä conissa ollut, miten luulet, että voit tietää millaisia conit "aina ovat", millaisia cossaamattomat "aina ovat"? Lisäksi en millään ymmärrä asennettasi siihen, että kaikki normaalisti pukeutuvat olisivat vain "hengaajia, joita ei kiinnosta siellä mikään". Jos heitä ei kiinnostaisi siellä mikään, he eivät varmaan tulisi paikalle, eikös? Et kai sinäkään mene johonkin isoon tapahtumaan, jonne pitää erikseen päättää saapua paikalle vain, että sinulla voisi olla siellä tylsää? Oletko sinä niin paljon parempi ihminen, että voit määritellä riittävän kiinnostuksen rajat? Vaikka ihminen puhuisi siellä vain yhdelle toiselle ihmiselle ja kävelisi käytäviä "parempien ihmisten" tiellä, hänellä voisi olla hauskaa. Hän saattaa olla ihminen, joka ei tunne sieltä ketään ja on esimerkiksi vain aiemmin katsonut animea yksin. Jokainen harrastaa miten itse parhaaksi näkee, joillekin siihen kuuluu pukeutuminen (kuten StarTrek-faneillekin), joillekin ei; joku kävelee alttarille OMG:n lopputunnarin alkupianon tahtiin, toinen ei. Kaikilta ei voi vaatia harrastuksensa ääri-ilmiöitä.

Tuo 83 ei viittaa syntymä vuoteeni olen nimittäin syntynyt vuonna -95 Käyttäytymisessäni on vähän parantamisen varaa, se myönnettäköön (vaikka opettajani muuta väittävätkin…)
En tiedäkkään millaisia conit ovat aina, mutta toisaalta sinäkään et näy ymmärtävän asian toista laitaa. En ole sanonut että kaikki jotka eivät cossaa tulevat paikalle virttyneessä villapaidassa, mutta lähinnä se oli esimerkki ja minun yksi monista mielipiteistäni huonosta pukeutumisesta. Ja eivät tietenkään kaikki ole vain "hengaajia" joita ei kiinnosta koko jutussa mikään, vaan toki jokaisella on mielipiteensä, cossaako vai eikö cossaa jne.
En väitä olevani hyvä, täydellinen, enkä edes aina ihan tyydyttäväkään ihminen, enkä siis voi sanoa mitä muut tekevät, enkä kiellä ketään änkemästä coni porukkaan mukaan, mutta JOS sinne eksyy joku, joka ei ole kiinnostunut animesta, mangasta, cosplaysta/toisten cossi asuata, japanista ja otetaan mukaan vielä sitten vaikka kiinakin, niin mitä ********* se siellä tekee!? Ymmärrän ehkä paljon, mutta se on jäänyt todellakin tajuamatta… se on sitten eri juttu jos mietitään jotain sellaista conia, jonka yhteydessä on jokin toinenkin tapahtuma, sen ymmärrän hyvin ^.^
Jos muuten tarkoitit "ääri-ilmiöllä" mm. cosplayta, niin olen kanssasi hieman erimieltä… en nimittäin tätä harratusta luokittelisi ääni-ilmiöksi..

Pahoitteluni kielenkäytöstä, mutta niin se asia vain minusta on ^.^ Tavallaan minulle aukeni viestissäsi täysin uusi näkökulma asiaan, mutta pysyn omassani ainakin toistaiseksi. Kiitos huomiostasi.