Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50165
esuka
Member

Yamiska wrote:

Tiituli83 wrote:

mutta JOS sinne eksyy joku, joka ei ole kiinnostunut animesta, mangasta, cosplaysta/toisten cossi asuata, japanista ja otetaan mukaan vielä sitten vaikka kiinakin, niin mitä ********* se siellä tekee!?

Ehkäpä tämä henkilö on tullut ihan vain uteliaisuudestaan katsomaan, että mikäs tapahtuma on oikein meneillään.

Anteeksi menee taas offitiksi. (ehkä) Jos ajatellaan että esim: Tavis Mikko saapuu vahingossa animecon paikalla ja huomaa hirmuisen porukka määrän. Mikko tulee uteliaaksi ja päättää mennä vilkaisemaan touhua lähempää. Hän huomaa erikoisesti pukeutuneita nuoria ja itsensä ikäisiäkin. Hän oli kuullut jo aijemmin jotain puhumista japani/scifi tapahtumasta, mutta ei ajatellut sitä niin kiinnostavaksi. Tavis Mikko sitten päättää käväistä sisällä josta hän nappaa ohjelmalehtisen katsoakseen mitä täällä on luvassa. Mikko kiinnostuukin luennosta "kuinka japanilainen animaatio vaikuttaa meihin?" ja huomaa sen alkavan pian suunnaten siis sinne. Luennon jälkeen Mikkoa on alkanut kiehtoa tämä aihe ja hän haluaa lisää tietoa, joten hän suuntaa seuraavaan luentoon "Mangaa on moneksi" Nyt mikko on entistä innostuneempi asiasta. Hän huomaakin yhden cosplayjaajan joka näyttää ihan samalta mikä vilahti diaesityksessä anime luennon aikana. Mikko haluaakin ottaa kännykällään kuvan cossaajasta ja saakin hyvän kuvan. Mikko sitten jatkaa matkaansa eteenpäin missä on lisää väkeä ja cossaavia nuoria. Yhtäkkiä 3 cosplay asuista nuorta tulee tönimään mikkoa ja rähisemään. "painu pois meidän conista senkin wannabiiiii" Mikko hämmästyy tästä ja koittaa silti jatkaa matkaa eteenpäin, mutta nämä cossaajat seuraavat häntä. Pian joku toinen cossaaja potkii mukkoa nilkkaan sanoen "mene pois meidän conista kun et animea harrasta" Nyt Mikolta lähti kaikki halua tutkia tapahtumaa enempää ja hän suuntaa kohti ovella häntä nuorempien cossaajien rähinän saattelemana. Kun Mikko pääsee ulos coni alueelta hän on hyvin suutuksissa, ja poistaa kännykästään cosplayjaajan kuvan vannoen että ei ikinä enään kajoa Japanilaisiin juttuihin. Mikko lähtee kotia harmissaan jättäen taakseen asian josta olisi voinut hänelle tulla mieluinen harrastus.

Joo-o tuo ei todellakaan pidä paikkaansa mutta on pieni esimerkki. ei ehkä ole parhain mahdollinen mutta vasta heränneenä en parempaa saa aikaiseksi ja kirjoitusvirheitä varmasti on.. aamen