Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50171
Sanun
Member

Someone wrote:

(kannattaa muuten lukea tuo linkittämäni ketju Sangatsun foorumeilla, facepalmeja riittää koko perheelle)

Sitä saa mitä tilaa, oli pakko rekistöröityä päästäkseni vastaamaan tähän ketjuun.

Jep, toistelen asioita mutta minkäs nyt taas mahtaa. Conit ovat kaikille avoimia tapahtumia jonne kaikki ovat tervetulleita iästä, sukupuolesta, ihon väristä tai pukeutumisesta riippumatta.
Mutta jos kerta ei-cossaajilla ei olisi sinne asiaa, mite tehtäisiinkään pikkucossaajien vanhemmille jotka ovat tulleet tutustumaan pikku-Liisansa tai pikku-Mikkonsa uuten harrastukseen? Jos nyt joku sanoo että vanhemmat ovat asia erikseen niin ei, eivät ole. Vanhemmatkin ovat vain uteliaita ihmisiä jotka ovat tulleet tutustumaan harrastuksen ympyröihin ja kuka heitä on tuleva potkimaan ulos.

Ja eihät cosplay ole ainoa tapa ilmaista harrastuneisuuttaan, jos sitä ylipäätään tahtoo edes ilmaista. Mihin ovat kadonneet ernut, kigurumit, jiirokkarit, jos jonkin sortin gangurot, decorat ja lolitat yms? Siis oikeasti, ei ole mitenkään mahdollista rajoittaa conien vaatetusta cosplayhin.

Ja sitten vielä, Tiituli83, kehotan ihan oikesti tarkistuttamaan kantasi ja opettelemaan ilmaisemaan mielipiteesi paremmin perustelujen kera. (Enkä nyt tarkoita sellaisia kahden lauseen pilipaliviestejäsi joissa puhut kokoajan ristiin ja sata hymiötä perässä, minua kuten varmasti muitakin ärsyttää suuresti moinen.)

Ps. Esukalla erittäin hyvä esimerkkiviesti.