Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#50223
Minorea
Member

Tuli muuten näin mieleen, että itse ainakin ekaan coniin mihin koskaan eksyin, tapahtui vahingossa.

Taisi olla v. 2004 Animecon Jyväskylän yliopistolla, samaan aikaan oli jossain päin Jyväskylää X Harry Potter larppi, johon kaverin kanssa mentiin. Alunperin paikkana piti olla vanha kirjailijantalo, mutta koska siellä ei tapahtumaa ollut ja omituisesti puettuja hyypiöitä marssi yliopistolle, mentiin mekin. Itse asiassa minä bongasin Naruton ja lähdin seuraamaan, kaveri tuli minun perässäni sitten.

Eli tosiaan ihmisiä voi eksyä paikalle ihan jo senkin takia, että löytää jotain tuttua/kiinnostaa muuten mennä katsomaan, miksi ihmeessä on niin paljon liikenteessä oudosti puettuja ihmisiä ja minne vielä menevät.
Jotkut omat conikäymiset (Animecon on itse asiassa ainut mitä vahtaan ikinä missä se pidetään) on tapahtunut juurikin vahingossa, eli olen ollut paikassa x, bongannut animefiguurihahmon kävelemässä ja lähtenyt perään.

Kaikki vaan sitten eivät voi kiinnittää ehkä pukeutumiseensa huomiota, jos lähtevät tällä ankanpoikasleimautumisella mitä minäkin. Ok, no ehkä sen voin sanoa, että jos nyt tallilta tai punttisalilta tulen haisevissa vermeissä, niin voisi vaikka käydä kurkkaamassa paikan ja käydä vaihtamassa edes ei-haisevat vaatteet, kunnes tulee katselemaan tarkemmin. Mutta uskoisin että lämpimänä kesäpäivänä paikka haisee muutenkin, sen verran paljon väkeä siellä on kerrospukeutuneena.