Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#51597
*_Hakun_*
Member

no niin… anteeksi äkkiäninen tupsahdukseni tänne mutta tuntuu että o pakko sanoa jotain:

minusta on naurettavaa muutenki jakaa kävijöitä… siis he ovat siellä kiinnostuksen takia asiaan. on vain naurettavaa laittaa että ”ei saa olla oma itsensä siellä” onko tullut mietittyä että jotkut vain eivät ole niin avoimia ihmisiä. itse vihaan ulkonäköäni ja sen voisin melkeinpä sanoa että harkitsen viidesti joka kerta cossaanko vai en…
olen kerran cossannut sasoria ja sen jälkeen olen käynyt kolmessa conissa… sanon vaan etä en ole niihin kolmeen edes pukeutunut koska ei ole varaa tehdä pukua muutenkaan.

mutta minusta on vain tärkeintä että siellä olevat nauttii olostaan eikä arvostele toisten toimia tai mielipiteitä asioista. en noteeraa ketään täältä puhuneista koska haluan vain sanoa mielipiteeni.

animeconissa myönnän että minua häiritsi se että kun cossasin sasoria, siellä oli joitain scifi fanaatikkoja jotka huutelivat minulle kaikkea ilkeää koska cossasin… ihmisen oma asia cossaako vai ei ja jne… ihminen joka cossaa näkee vaivaa pukuunsa, ompelee sen,meikkaa,laittaa tukan,jopa uhraavat välillä tukkansa kokonaan ja näin edelleen. se on aivan tyhmää mennä arvostelemaa toisen cossia siksi… mietien: joku on nähnyt puolivuotta vaivaa yheen cossiin ja sen jälkeen solvataan. se on vain väärin yksinkertaisesti

mutta pointti: ihan sama cossaako vai ei… ihmisiä kaik ja kaikilla on kiinnostus conien sisältöön jota ei pitäisi karsia tai arvostella.