Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay vs. ei-cosplay Re: Mitä mieltä olette ei-cossaajista coneissa?

#51908
BaKa-san
Participant

Argh.

En tajua niitä jotka puolustelee cossaavia parempina. Itse en ole yhdessäkään conissa cossannut, ajattelin tehdä debyytin desuconissa, mutta nyt tuntuu siltä että en taidakaan, ihan vaan ”taviksia” puolustaakseni.

Kaiken lisäksi viime A-conissa minulla oli päällä mustat toisesta polvesta revenneet farkut, musta toppi ja musta kulunut huppari. Oli sunnuntai iltapäivä ja olin juossut ympäri conia itseni näännyksiin ja istuin nurmikolla vähän sivummalla ja katsoin kun kaverini riehuivat. Sitten jostain putkahti poika, joka ilmeisesti tunsi kaverini, ja istui viereeni. Pojalla oli yksin kertainen cossi, (en tiedä ketä hän cossi, mutta kuitenkin) jonka takia hän oli maalannut naamansa siniseksi. Hän sanoi minulle ”Hienoa nähdä tommosia rauhallisiakin ihmisiä täällä”.

Tuo nyt jälkeenpäin kuulostaa joltai keksityltä tarinalta(se siis on totta), mutta eniveiss. Joidenkin mielestä voi olla ihailtavaa tulla coniin omana itsenään, eikä coniin meno tarkoita sitä että täytyy olla jotenkin hyperaktiivinen kawaiiernu.

heh. Nyt tuo kuulostaa negatiiviselta, muuta ei minulla ole mitään cossaamista vastaan : D Onhan sekin hienoa että uskaltaa tulla cossissa coniin.