Re: MPD Psycho

Home Forums Manga Mangasarjat MPD Psycho Re: MPD Psycho

#41427
Angehem
Member

Japanpopista oli kuva MPD Psychosta, ihmeellistä. Itse voisin selailla lehteä, vaikka joskus, kun olen kaupassa, jos bongaisin sen. Itse en siis tilaa mitään manga/anime lehteä.
Suojaraja, tämä on minulle aika uusi termi, mutta onhan se totta, että se on hyödyllinen. Ja uskon, että K-18 varottaisi sisällöstä paremmin, kuin K-16, koska tuleehan sitä kolmetoistavuotiaan helpompi ostaa se K-16 manga, kuin se K-18 manga. Kenties… Tämäkin ajatus pälkähti vasta mieleen, kun luin Mimekon viestin. Mutta en usko, että tästä asiasta tulee ongelmaa, koska tätä mangaa ei olla kyllä suomentamassa ihan heti. Ja ihan hyvä ettei suomenneta, ettei tule niitä pikku napero lukijoita yms. muita ongelmia sarjan suhteen. Mutta sitten voidaan tämänkin sarjan suomentamista alkaan miettimään, kun mangan ikärajat aletaan ottamaan tosissaan. Tämä manga sillä sisältää todella kovaa materiaalia, kuten topicissa ollaan jo mainittu moneen otteeseen.
Ja tämä menee kyllä hieman offaukseksi, mutta Mimeko ei kaikki kauhu leffat ole humoristisia. Katsele, vaikka ne Sawit, niin näät niin karmaisevia leffoja, jotka on aivan loistavia minun mielestä. Myös Sweeny Todd on hyvä, mutta se ei ole mikään kauhu leffa parhaimistoa, mutta siinä on upeat lavastukset ja musiikit! Ja sehän on musikaali.