Re: Naruto

Home Forums Manga Mangasarjat Naruto Re: Naruto

#44007
Shieva
Member

Hoah, siitä taitaa kohta olla peräti kaksi vuotta kun Narutoa aloin napittamaan. Silloinhan se oli aivan mahtava juttu, ja lempisarja kun ei parempaakaan ollut vielä tullut vastaan. Nyt tilanne on toisin, enkä pidä Narutosta oikein yhtään. Huumorista on tullut vähän liian lapsellista, piirtojälki ei enää miellytä yhtä paljon silmää ja juonikin alkaa mennä jo vähän liian hankalaksi. Kumminkin Naruto vaikuttaa aika paljon vieläkin: otakukavereitteni kanssa tulee useinkin keskusteltua Narutosta (he kun kovia faneja ovat) ja muutenkin kyllä on aina välillä kontaktia siihen.

Pitkään aikaan en ole mangaa lukenut saatikka animea katsonut. Animen seuraaminen lopahti ensimmäisiin Shippuuden-fillereihin, manga taas Akatsukien hupenemiseen. Pelejä olen pelannut: omistan Naruto Uzumaki Chroniclesin ja Naruto Ultimate Ninja 3:sen ostin pari päivää sitten. Niitä pelatessa tulee tosin vähän ikävä rakasta ystävääni, olihan Naruto ensimmäisiä katsomiani shounen-sarjoja.

Narutosta on tullut vähän liiankin iso buumi. Lähes kaikki tuntemani mangustit ja animen katsojat ovat joko lukeneet tai vähintään tietävät sarjan. Myös monet ei-japaniharrastajat ovat kuulleet siitä, prismojen ja citymarkettien hyllyiltä kun löytyy yhtä jos toistakin Naruto-kamaa. Conit täyttyivät ennen Naruto-cossaajista, mutta nyt Kingdom Hearts-mania alkaa valtaamaan tonttia. Tässäpä voisikin heittää kysymyksen: Onko Naruto-villitys vihdoin laantumassa?